Ανοίγουν οι εκκλησίες στα Χανιά – Λειτουργία στη Μονή του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού

ανοίγουν-οι-εκκλησίες-στα-χανιά-λειτ-1039751

Εκ της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι την προσεχή Κυριακή, 17 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία ανοίγουν και πάλι οι Ι. Ναοί στην κοινή λατρεία με την συμμετοχή του πιστού λαού του Θεού, θα τελεστεί Ι. Παράκλησις του Οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Νικηφόρου του Λεπρού, στην γενέτειρα Του, το Συρικάρι Κισάμου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.

Προς διευκόλυνση συμμετοχής των πιστών και εφαρμογής των ισχυόντων μέτρων προστασίας και πρόληψης της περιόδου αυτής, η Ι. Παράκλησις θα τελεστεί υπαίθρια, εις τον προαύλιο χώρο του Ι. Προσκυνηματικού Ναού του Οσίου Νικηφόρου, εκτάσεως τεσσάρων (4) στρεμμάτων. Ώρα έναρξης 5.30μ.μ.

Καλείται ό ευσεβής και φιλάγιος λαός του Θεού όπως συνευχόμενος ευχαριστήσει τον μεγάλο αυτό Άγιο, ο Οποίος στους δύσκολους και ζοφερούς καιρούς μας έχει καταστεί πηγή δυνάμεως, παρηγορίας, ενίσχυσης, χαράς και ελπίδας σε εκατοντάδες – χιλιάδες δοκιμαζομένους αδελφούς μας.

Όσοι δια λόγους αποστάσεως ή άλλους αδυνατούν να μετέχουν, εάν επιθυμούν, μπορούν να στείλουν ονόματα ζώντων, προς μνημόνευση, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] Περαιτέρω πληροφορίες: Παν. Αρχιμανδρίτης π. Χρύσανθος, τηλ. 28240-22281, υπεύθυνος του Ι. Προσκυνήματος.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook