Ανοίγουν κανονικά και τα φροντιστήρια στα Χανιά – Τα μέτρα προστασίας και τα αυστηρά πρωτόκολλα

ανοίγουν-κανονικά-και-τα-φροντιστήρι-1351252

Η Ένωση Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης νομού Χανίων εύχεται σε όλους τους γονείς, τους κηδεμόνες, τους μαθητές και τις μαθήτριές μας μία καλή και εποικοδομητική χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και καλοτυχία!

Με ενημέρωσή τους, τα νόμιμα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης λειτουργούν και επιτηρούνται μέσα από ένα αυστηρό πλαίσιο κριτηρίων χωροταξίας, το οποίο ορίζει ο ΕΟΠΠΕΠ με συγκεκριμένα και αυστηρά κτιριολογικά δεδομένα.

Αναλυτικά, η Ένωση Φροντιστών νομού Χανίων αναφέρει:

Με κοινές υπουργικές αποφάσεις και οδηγίες του ΕΟΔΥ ορίζεται ένα αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργίας, το οποίο φυσικά εξυπηρετείται από τα προσδιορισμένα χωροταξικά κριτήρια του ΕΟΠΠΕΠ για τους εκπαιδευτικούς χώρους.

Όλοι εμείς οι εκπαιδευτικοί της φροντιστηριακής εκπαίδευσης θέτοντας ως πρώτιστη προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών ακολουθήσαμε και εξακολουθούμε να τηρούμε πιστά όλα τα αυστηρά πρωτόκολλα που μας έχουν οριστεί χωρίς καμία παρέκκλιση ή παράβλεψή τους.

Από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου τα μαθήματα στις νόμιμες φροντιστηριακές μονάδες της πόλης θα αρχίσουν με διά ζώσης διδασκαλία των μαθημάτων βάσει των πρωτοκόλλων λειτουργίας που ορίζει το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Παιδείας για το χώρο μας. Σε όσες περιπτώσεις κριθεί επιτακτική η ανάγκη θα τεθεί σε εφαρμογή η τηλεκπαίδευση.

Καλή συνέχεια στο έργο και την προσπάθεια των μαθητών και των μαθητριών μας!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook