Ανοίγουν και πάλι σχολές τουριστικής εκπαίδευσης στα Χανιά – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

ανοίγουν-και-πάλι-σχολές-τουριστικής-1486720

Την επαναλειτουργία σχολών τουριστικής εκπαίδευσης στα Χανιά γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Χανίων. Πρόκειται για μια ευχάριστη είδηση για την κοινωνία της πόλης, αφού όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον τουρισμό, θα έχουν την ευκαιρία να καταρτιστούν και να εκπαιδευτούν κατάλληλα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Σωματείου:

«Το σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Χανίων ενημερώνει ότι κατάφερε μετά από πιέσεις στο Υπουργείο Τουρισμού και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία του (ΠΟΕΕΤ) να επαναλειτουργήσουν σχολές ΟΤΕΚ στα Χανιά.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του Υπουργείου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για συμμετοχή στα προγράμματα αρχίζει την Τρίτη 19/07/2022 και λήγει την Δευτέρα 01/08/2022 μέχρι το τέλος της ημέρας.

Οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού www.mintour.edu.gr.Συγκεκριμένα για τον Νομό Χανίων προκηρύχθηκαν τα παρακάτω Τμήματα:

Υπηρεσία Υποδοχής: 25 Άτομα

Επισιτισμός: 25 Άτομα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του σωματείου 6942896096, και της Γραμματείας του Εργατικού Κέντρου 28210-97686 και 28210-92429.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook