Ανοίγει υπό προϋποθέσεις το Εθνικό Στάδιο Χανίων – Τι θα γίνει με τους αθλητές και τους υποψήφιους των Πανελλαδικών

ανοίγει-υπό-προϋποθέσεις-το-εθνικό-στ-1275797

Για τρεις –αρχικά- ώρες, από τις 6 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. καθημερινά πλην σαββατοκύριακου, ανοίγει το Εθνικό Στάδιο Χανίων (χώρος στίβου), όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης της Διοικούσας Επιτροπής με τους εκπροσώπους των Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην εγκατάσταση.

Ετσι:

– Οι ακαδημίες στίβου, σε συνεννόηση μεταξύ τους, θα κάνουν προπονήσεις στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ και χάντμπολ, πίσω από το κλειστό γυμναστήριο, με είσοδο αποκλειστικά μέσα από το κλειστό (ώρες προπονήσεων 5 μ.μ. – 8:30 μ.μ.).

– Η είσοδος των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων που θα δώσουν ειδικά μαθήματα (αθλήματα) για την είσοδό τους στα ΤΕΦΑΑ και τις στρατιωτικές σχολές θα εισέρχονται με την επίδειξη του δελτίου συμμετοχής στις εξετάσεις και ύστερα από συνεννόηση και ενημέρωση των συλλόγων τους για να καταρτιστούν οι πίνακες εισόδου τους στην εγκατάσταση.

– Η είσοδος των αθλητών που έχουν σημαντικές υποχρεώσεις και μοριοδοτούνται για τις επιδόσεις τους στα πανελλήνια πρωταθλήματα θα γίνεται μετά από ενημέρωση των συλλόγων τους και καταρτισμό των πινάκων εισόδου στην εγκατάσταση.

– Τα παραπάνω ισχύουν και για όλους όσοι έχουν υποχρεώσεις που χρήζουν προπονήσεων (συμμετοχή σε εξετάσεις Δημοσίου, διαιτητές, κλπ.)

Στους εκπροσώπους των Συλλόγων επιδόθηκαν σχετικές υπεύθυνες δηλώσεις προς υπογραφή, προκειμένου κατά την διάρκεια και μόνο του χρόνου προπονήσεων, να μην γίνουν ζημιές στα φωτιστικά σώματα που θα βρίσκονται πέριξ του σταδίου και να εξασφαλιστεί η ασφάλεια όσων θα είναι εντός του σταδίου, αλλά και διαφυλαχθεί η ασφάλεια των υλικών.

Κατά την διάρκεια της Τρίτης, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον βορειοανατολικό πυλώνα φωτισμού, με την τοποθέτηση των φωτιστικών σωμάτων.

Το α’ στάδιο με την τοποθέτηση θα ολοκληρωθεί εντός των επομένων ημερών και στο διάστημα που έχει οριστεί από τον ανάδοχο (τοποθέτηση φωτιστικών σε όλους τους πυλώνες).

Το β’ στάδιο που θα οριστεί σε συνεννόηση με τα σωματεία και περιλαμβάνει την μελέτη στόχευσης, τις συνδέσεις και τον νέο υποσταθμό της ΔΕΗ, αναμένεται περί τα μέσα Ιουλίου, με ολοκλήρωση περί τα μέσα Αυγούστου, χωρίς να επηρεάζονται οι χρήστες της εγκατάστασης. Για τρεις ημέρες, εντός της συγκεκριμένης περιόδου, η ηλεκτροδότηση θα διακοπεί στο σύνολο της εγκατάστασης.

Το γ’ στάδιο περιλαμβάνει τη βαφή και συντήρηση των πυλώνων που επίσης δεν επηρεάζει τη χρήση της εγκατάστασης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook