«Ανοίγει» το ψάρεμα, αλλά μόνο με τα… πόδια ή ποδήλατο

ανοίγει-το-ψάρεμα-αλλά-μόνο-με-τα-π-717574
Φωτογραφία αρχείου

Χιλιάδες ερασιτέχνες αλιείς θα μπορούν πλέον να ασκήσουν το αγαπημένο τους χόμπυ, αφού σχεδόν 5 μήνες μετά το lockdown του Νοεμβρίου, με ένα μικρό δεκαήμερο διάλειμμα τον Δεκέμβριο, το ψάρεμα παρέμενε κλειστό λόγω ενδεχόμενης διασποράς του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το σημερινό πόρισμα της επιτροπής λοιμωξιολόγων, το ψάρεμα ανοίγει από παραλία και σκάφος κάτω των 8 μέτρων, με κωδικό 6 και τον όρο οτι η μετακίνηση για την δραστηριότητα δεν θα γίνεται με αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα, αλλά μόνο με τα πόδια ή ποδήλατο.

Παράλληλα, δεν θα μπορούν να ψαρέψουν όσοι δεν μένουν σε παραθαλάσσιο δήμο.

zarpanews.gr

2 thoughts on “«Ανοίγει» το ψάρεμα, αλλά μόνο με τα… πόδια ή ποδήλατο

  1. Ο/Η Αρκετά πατριώτες, όχι άλλα λογια, ας ελευθερώσουμε μια για πάντα την όμορφη σκλαβωμένη πατρίδα μας λέει:

    Η κυβέρνηση των άριστων είναι πανικόβλητη και φοβισμένη, ανοίγει το ψάρεμα αφού πέρασε η περίοδος για το κυνήγι, φοβάται και τρέμει πως ο κυνηγός θα αγοράσει φυσέκια, τους έρχεται τρέλα να σκεφτωντε ότι ο κόσμος θα είναι οπλισμένος, τόσο ……….δημοφιλείς αισθανωντε ….και βγάζουν κάθε βδομάδα σικέ δημοσκοπήσεις για να πείσουν τους εαυτούς τους ότι είναι ακόμα κυβέρνηση και παρά την ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή που έφεραν στον λαό θα τη γλυτώσουν στο τέλος. Όλα μα όλα βγαίνουν στο φως και στη επιφάνεια και όλα δείχνουν ότι ο ιός ξάδερφος της γρίπης χρησιμοποιήθηκε από τους πολιτικούς για να καταστρέψουν τη μεσαία τάξη, να επικοισουν τις χώρες με λαθραίους τριτοκοσμικούς για να υπάρχουν τζάμπα σχεδόν χέρια και έτσι να φθάσουν το μισθό σε 250 ευρώ που θα έχει σαν αποτέλεσμα να πάρουν τις περιουσίες του λαού αφού δεν θα μπορεί να πληρώσει και να τα μοσχοπουλήσουν στις χρυσές βίζες. Η ΜΚΟ είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί μας σήμερα, αυτές είναι οι δούρειοι ίπποι που έχουν φέρει οι πολιτικοί για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά με τους λαθραίους, αφού πρώτα φρόντισαν να τις προστατεύσουν βαπτιζωντας τις «ανθρωπιστικές οργανώσεις. Το κατά ποσο ανθρώπινο είναι να σου βιάζω τη χώρα ενάντια στη θέληση σου και να σου βάζω εκατονταδες χιλιάδες εγκληματίες, φονιάδες, ναρκοεμπορους και να σε σκοτώνουν, να σου κάνουν ναρκομανή το παιδί σου η πορνη το κορίτσι σου ο καθένας το βλέπει, ο σκοπός είναι για ποσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε. Και αν νομιζετε ότι είμαι αριστερός ο μεγαλύτερος προδότης της Ελλάδας είναι ο Τσιπρας και ΣΥΡΙΖΑ όπως επίσης και ΚΚΕ και κάθε αριστερό κόμμα. Ούτε φασίστας και ότι άλλο κοσμητικό σκεφτεστε, ούτε Κασιδιάρης, καλά είναι εκεί που εναι ούτε Πασοκκιναλ, είμαι μόνο Έλληνας που αγαπά τη χώρα του ! Αν μπορείτε να το διανοηθείτε !
    Κανείς σε παρέλαση η γιορτή, μόνο μια πανελλαδική δυναμική διαδήλωση να βροντοφωνάξουμε στον πλανήτη ότι η Ελλάδα δεν λευτερώθηκε ακόμη, αλλα θα ξεκινήσουμε την καινούργια επανάσταση για λευτεριά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook