Ανοίγει ένα μέρος του Δημοτικού Κήπου Χανίων – Σε ποιο κομμάτι συνεχίζονται οι εργασίες | Photos

ανοίγει-ένα-μέρος-του-δημοτικού-κήπου-1661592

Κατά το ήμισυ έτοιμος ο Δημοτικός Κήπος ο οποίος αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στους Χανιώτες το απόγευμα της Παρασκευής 31 Μαρτίου.

6,5 μήνες μετά την λήξη της προθεσμίας παράδοσης κι ενώ το έργο είχε χρόνο υλοποίησης 10 μηνών, οι εργασίες στον Δημοτικό Κήπο συνεχίζονται στην ανατολική πλευρά του, με αποτέλεσμα να παραμείνει κλειστό το τμήμα όπου ήταν η λίμνη με τις πάπιες, ενώ επισκέψιμο θα είναι προς το παρόν το βόρειο τμήμα (εκεί που ήταν τα κλουβιά με τα ζώα) το καφέ Κήπος, αλλά και η παιδική – εφηβική βιβλιοθήκη, στην οποία μάλιστα είναι προγραμματισμένη εκδήλωση το πρωί του Σαββάτο 1 Απριλίου (δείτε ΕΔΩ)

Όπως είναι φυσικό, από νωρίς το πρωί οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr

Οι εργασίες συνεχίζονται στο ανατολικό τμήμα του κήπου:

5 thoughts on “Ανοίγει ένα μέρος του Δημοτικού Κήπου Χανίων – Σε ποιο κομμάτι συνεχίζονται οι εργασίες | Photos

  1. τοσος καιρος και τοσα χρηματα, για κλαδεμα, φυτεμα, μια παιδικη χαρη και παγκακια; ειαμστε σοβαροι ρε παιδια; κλαδεμα σχεδον απο τη ριζα, δεν εχει μεινει ιχνος σκια στο μερος του καφε… Να χαιρομαστε το κρατος που ζουμε!
    1,5 εκατομμυριο!! μπραβο μας!

  2. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!! Συμφωνώ απόλυτα με τα δύο προηγούμενα σχόλια, λύπη και θυμός….Μια κουρεμένη αηδία που αφήνει να διαφαίνονται οι γύρω πολυκατοικίες, χωρίς καμμία σκιά, RIP στον κήπο μας….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook