Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας στον θάνατο Βαλυράκη – Τι λέει ο πραγματογνώμονας της οικογένειας | Video

ανοιχτό-το-ενδεχόμενο-εγκληματικής-ε-1170997

Στον τραγικό θάνατο που βρήκε ο Σήφης Βαρυλάκης εστίασε ο Αναστάσιος Δέδες, πραγματογνώμονας της οικογένειας του θύματος, τονίζοντας πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Μιλώντας στο Mega το πρωί της Παρασκευής, τόνισε πως δύο βίντεο που θα ενσωματωθούν στη δικογραφία, ίσως και να κρύβουν το μυστικό του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη.

O ειδικός πραγματογνώμονας και ιατροδικαστής που έχει ορίσει η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη πραγματοποιούν αυτοψία στο φουσκωτό, έβγαλαν φωτογραφίες και ερεύνησαν εξονυχιστικά κάθε στοιχείο.

Σύμφωνα με τον κ. Δέδε, δικαστικό πραγματογνώμονα της οικογένειας Βαλυράκη, τα θέματα προς διερεύνηση είναι δύο, το ιατρικό και τεχνικό κομμάτι.

Τα πορίσματα από τον πραγματογνώμονα και την ιατροδικαστή θα εκδοθούν και θα προκύψει αν υπάρχει ταυτοποίηση των κακώσεων που φέρει το σώμα του άτυχου πρώην υπουργού με την προπέλα του φουσκωτού.

Σχετικά με το δεύτερο σκάφος που πιθανολογείται ότι υπήρχε στην περιοχή, ο κ. Δέδες σημείωσε ότι η ύπαρξή του «προκύπτει από μαρτυρίες».

Τέλος, σημείωσε ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας κατά του πρώην υπουργού.

dikaiologitika.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook