Anne Heche: Νεκρή η ηθοποιός – Την αποσυνέδεσαν από το μηχάνημα υποστήριξης

anne-heche-νεκρή-η-ηθοποιός-την-αποσυνέδεσαν-1505279

Παγκόσμια συγκίνηση προκαλεί ο θάνατος της πρώην συντρόφου της Έλεν Ντε Τζένερις και ηθοποιού, Αν Χεκ (Anne Heche), αφού η οικογένειά της την αποσυνέδεσε από το μηχάνημα υποστήριξης και έτσι άφησε την τελευταία της πνοή.

Η Αν Χεκ ήταν θύμα τροχαίου που συνέβη πριν από μια εβδομάδα, όταν έπεσε με αυτοκίνητό της σε ένα σπίτι. Το αυτοκίνητο της ηθοποιού τυλίχθηκε στις φλόγες και χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας και της πυροσβεστικής για να καταφέρει να την απεγκλωβίσει από το φλεγόμενο όχημα. Σήμερα, η οικογένειά της πήρε την απόφαση να την αποσυνδέσει από το μηχάνημα υποστήριξης, γνωστοποιώντας τον θάνατό της.

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπεσε σε κώμα, με τους γιατρούς να εκτιμούν το χειρότερο σενάριο, πως δεν θα καταφέρει να ανακάμψει. Μάλιστα, σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα λίγη ώρα μετά το τροχαίο διακρίνεται να προσπαθεί να σηκωθεί από το φορείο που τη μετέφεραν οι νοσηλευτές, ενώ φαινόταν πως είχε υποστεί εγκαύματα.

Στο νοσοκομείο παρέμεινε συνδεδεμένη με ειδικά μηχανήματα μέχρι να καθοριστεί εάν τα όργανά της είναι κατάλληλα για δωρεά.

Αυτή ήταν εξάλλου και η επιθυμία της Χεκ. Η ανακοίνωση της οικογένειας ανέφερε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αν, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ. Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Αν Χεκ υπέστη ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα και παραμένει σε κώμα. Δεν αναμένεται να επιβιώσει».

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Χεκ είχε κάνει χρήση κοκαΐνης πριν το μοιραίο τροχαίο, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί με τις τοξικολογικές εξετάσεις.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook