Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η ζωή της Κρητικιάς δικηγόρου πριν μπει στο Big Brother | Photos

άννα-μαρία-ψυχαράκη-η-ζωή-της-κρητικιά-1100432

Η ξανθιά δικηγόρος Άννα Μαρία Ψυχαράκη με χαρακτηριστική άνεση και μπρίο μπήκε στο σπίτι του Big Brother. O Χάρης Βαρθακούρης, λίγα λεπτά μετά τη γνωριμία τους, της είπε ότι θα μπορούσε να κάνει καριέρα και στην υποκριτική. Άλλωστε, η ίδια στην παιδική ηλικία της ήθελε να γίνει ηθοποιός, αφού είχε μεγάλη αδυναμία στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, ενώ φαίνεται πώς έχει αποκτήσει πολλές αντιπάθειες μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», κάτι που δείχνει να το έχει καταλάβει και την έχει ενοχλήσει πολύ.

Η 36χρονη παίκτρια έχει καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης. Δηλώνει ειλικρινής, αυθόρμητη, παρορμητική, αυστηρή και λίγο… ζηλιάρα. Έχει αδυναμία στον αδελφό της, Αλέξανδρο, που είναι παιδί με ειδικές ικανότητες. «Τον αγαπάω πάρα πολύ. Όσες φορές είμαι στενοχωρημένη πάω, του λέω “Αλέξη μου, αγάπη μου”, με αγκαλιάζει, με σφίγγει και μου κάνει «Μμμμμ» σα να μου λέει «Όλα καλά θα πάνε» και είμαι τυχερή που τον έχω», είχε αναφέρει στο εισαγωγικό της βίντεο.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εδώ και 2,5 χρόνια είναι μόνη της, ίσως γιατί προτιμά τους άνδρες παλαιάς κοπής. Ονειρεύεται το γάμο της σε ένα νησί με 2.000-3.000 καλεσμένους, οπότε και ο γαμπρός να υπήρχε, θα χρειαζόταν να περιμένει λόγω της πανδημίας. Είναι υπερπροστατευτική με όλο τον κόσμο, ενώ μιλάει και τρώει πολύ.

Για την ξανθιά Κρητικιά, δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε σε τηλεοπτικό πλατό, αφού τον Ιούνιο του 2019 έλαβε μέρος στο τηλεπαιχνίδι «Deal» και μάλιστα κατάφερε να κερδίσει το ποσό των 3.800 ευρώ.

Ένα πλάνο της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, από το επεισόδιο της Τετάρτης, έγινε πιο viral από viral και βάζει υποψηφιότητα για το καλύτερο πλάνο του Big Brother μέχρι τώρα. Η παίκτρια παρακολουθεί τους συμπαίκτες της να μάχονται για την ασυλία, αφού την είχαν αφήσει «στην απ’ έξω», μονολογώντας και ψιθυρίζοντας.

Η ίδια είναι λάτρης των social media και διατηρεί προσωπικούς λογαριασμούς τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram, μέσα από τους οποίους μοιραζόταν -πριν μπει στο παιχνίδι- με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Εμείς βρήκαμε τα προφίλ της και κάνοντας ένα scroll down την είδαμε:

… πώς ήταν στην παιδική της ηλικία

… να φορά ένα πέπλο και να ονειρεύεται τον δικό της γάμο

… να ποζάρει μαζί με τους γονείς και τον αδερφό της.

Η μητέρα της, με την οποία μοιάζει πολύ εμφανισιακά, στην πρεμιέρα του Big Brother είχε πει για την κόρη της: «Όπου είναι τα κάνει όλα τέλεια. Αλήθεια το λέω. Ως δικηγόρος είναι πάρα πολύ καλή, έτσι μου λένε, έτσι βλέπω. Αγαπάει τη δουλειά της. Όπου χρειάζεται να είναι αυστηρή είναι, όπου όχι, έχει πλάκα. Θα γίνει καλαμπούρι, θα περνάει ο κόσμος καλά μαζί της. Είναι τσαχπίνα, είναι γλυκούλα, είναι ένα χαρισματικό άτομο. Όσο για την οικογένειά, να δείτε τι λέει ο μπαμπάς της. Της λέει φτάνουν τα μεταπτυχιακά, παντρέψου παιδί μου και εγώ της το λέω βέβαια αλλά ο μπαμπάς της περισσότερο» .

… φωτογραφίες από βραδινές εξόδους της

… στιγμιότυπα από τα ταξίδια της

… φωτογραφία από την αποφοίτησή της στη Ρώμη

… να διαβάζει το μέλλον στο χέρι φίλης της, καθώς όπως δήλωσε: «έχω το Άγιο Πνεύμα»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Kaka mantata…..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serina Lilithi (@serinalilith) στις

tlife.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook