Άννα Μαρία Παπαχαραλάμποuς: Τα Χανιά και ρόλος του Θοδωρή Παπαδουλάκη στο γάμο της με το Φάνη Μουρατίδη

άννα-μαρία-παπαχαραλάμποuς-τα-χανιά-κα-1399598

Ο γάμος της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και του Φάνη Μουρατίδη είναι από τους πιο μακρόβιους της ελληνικής showbiz της νεότερης γενιάς και, παρά τα διάφορα δημοσιεύματα που είδαν κατά καιρούς το φως, ο ένας «στάζει μέλι» για τον άλλον.

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η ηθοποιός που έκανε φέτος το ντεμπούτο της και ως σκηνοθέτης, αναφέρθηκε στην αρχή της γνωριμίας της με τον νυν σύζυγό της.

Ήταν το 2007 στα γυρίσματα του «Μπαμπά μην τρέχεις», της πρώτης τηλεοπτικής σειράς του Θοδωρή Παπαδουλάκη για το Mega.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στο πλατό και, παρά την αμοιβαία έλξη, κανείς δεν έκανε τον πρώτο βήμα.

Τότε ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, στον οποίον είχε εμπιστευτεί το ενδιαφέρον του ο Φάνης Μουρατίδης, αποφάσισε να κάνουν οι τρεις τους, ο ίδιος και οι δύο πρωταγωνιστές, ένα ταξιδάκι στα Χανιά για να κάνουν κάποια γυρίσματα για τους τίτλους της σειράς.

Και στο καπάκι, στο ξενοδοχείο όπου είχαν κανονίσει να διαμείνουν, ξαφνικά δεν υπήρχαν δωμάτια και έτσι Παπαχαραλάμπους και Μουρατίδης υποχρεώθηκαν να μοιραστούν μια δίχωρη σουίτα στο δώμα.

Τελικά , όλα πήγαν κατ’ ευχήν και ο Φάνης Μουρατίδης παραμένει στο πλευτρό της Άννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους και στην υπόθεση της καταγγελίας της πρωταγωνίστριας για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook