Άννα Αδριανού: «Ο πατέρας μου πέθανε στα χέρια μου»

άννα-αδριανού-ο-πατέρας-μου-πέθανε-στ-1447929

Η Άννα Αδριανού παραχώρησε μία ξεχωριστή και αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία μοιράστηκε γεγονότα από τη ζωή της, που έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς της.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου και αναφέρθηκε στη σχέση με τη μητέρα της, τις διαφορές τους, αλλά και τον χωρισμό των γονιών της.

Το γεγονός, ότι η μητέρα της ήταν πολύ προχωρημένη για τη γενιά της, είχε ως αποτέλεσμα η Άννα Αδριανού διαμορφώσει ένα τελείως αντίθετο χαρακτήρα από εκείνη, σύμφωνα με όλα όσα ανέφερε η ίδια.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Άννα Αδριανού μίλησε και για την απώλεια του αδερφού της, τον γιο του πατέρα της από τον δεύτερο γάμο του. Όπως είπε, ο ετεροθαλής αδερφός της, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 18 ετών από τροχαίο ατύχημα με μηχανή.

Για τον πατέρα της, η Άννα Αδριανού είπε:

«Είχαμε μια ιδανική σχέση. Ιδανική σχέση είναι να σε αγαπάει γι’ αυτό που είσαι, να σε αποδέχεται γι’ αυτό που είσαι, αλλά χωρίς να μπλέκει τις προσωπικές του επιθυμίες για το τι θέλει να είσαι.

Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που ποτέ δεν με έχει κρίνει, πάντα ήταν πολύ στοργικός και εκεί όταν τον χρειαζόμουν», ενώ αργότερα, είπε πως ο πατέρας της πέθανε στα χέρια της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook