Ανησυχούν οι γείτονες για τα κλαδέματα στον Δημοτικό Κήπο Χανίων | Photos

ανησυχούν-οι-γείτονες-για-τα-κλαδέματ-1463834

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το έργο της ανάπλασης του δημοτικού κήπου στα Χανιά, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο αλλάζοντας ριζικά τον ιστορικό κήπο της πόλης. Το πρωί του Σαββάτου, συνεργεία του εργολάβου προχώρησαν σε κλαδέματα δέντρων, γεγονός που ανησύχε τους περίοικους, οι οποίοι επικοινώνησαν με το zarpanews.gr τονίζοντας πως επουδενί δεν πρέπει να μειωθεί το πράσινο μέσα στον κήπο.

Σύμφωνα με την μελέτη, οι φυτοτεχνικές εργασίες περιλαμβάνουν φύτευση 27 νέων δέντρων και απομάκρυνση 10 μη υγιών δέντρων από τα 467 δέντρα που έχουν αποτυπωθείε μέσα στον Κήπο.

Περιλαμβάνεται ακόμη τοποθέτηση νέων δαπέδων και δημιουργία νέων χώρων παιχνιδιού στην θέση των κλουβιών που απομακρύνθηκαν.

Επίσης μια νέα είσοδος πρόκειται να ανοιχτεί από τη μεριά της οδού Πλουμιδάκη που θα επιτρέψει σε επόμενη φάση την σύνδεση με το Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Ανησυχούν οι γείτονες για τα κλαδέματα στον Δημοτικό Κήπο Χανίων | Photos

  1. ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΙΣΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΣ ΜΙΚΡΟΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΕΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΡΙ ΚΡΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΣ.
    ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.
    ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΥΤΕ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  2. Ο δήμαρχος ξυλοκόπος συνεχίζει το έργο του. Έχει κόψει και σκοτώσει εκατοντάδες δέντρα με την ψυχοπαθή αυτή εμμονή των καρατομήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook