Χανιά | Ανησυχούν οι επιχειρηματίες της Σούγιας! Η κακοκαιρία κατέστρεψε το οδικό δίκτυο

Σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Ανατολικού Σελίνου, καθώς όπως φαίνεται, το οδικό δίκτυο, μέχρι και τη Σούγια που είναι ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, δύσκολα θα επανέλθει άμεσα στην πρότερη κατάσταση.

Σήμερα το πρωί, και προκειμένου υπάρξει ενημέρωση για την εξέλιξη των έργων αποκατάστασης του οδικού δικτύου ο σύλλογος επαγγελματιών Σουγιας είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ.  Απόστολο Βουλγαράκη «για να του εκφράσει την αγωνία του για τις ζημιές, και να ενημερωθεί για τον σχεδιασμό που υπάρχει και το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης τους.

Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την συνάντηση, το μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στο σημείο του οδικού δικτύου, στο Φουρνέ, καθώς αυτός είναι ο δρόμος που χρησιμοποιείται μετά την πτώση της γέφυρας του Κερίτη.

Όπως είπε ο κ. Βουλγαράκης γίνονται προσπάθειες για να είναι όσο το δυνατόν ασφαλέστερος ο δρόμος, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι θα είναι δυνατόν από το συγκεκριμένο σημείο να διέρχονται λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Επίσης από το σύλλογο ζητήθηκε παρέμβαση σε δρόμο μέσα στο χωριό, κάτι που θα γίνει άμεσα.

Από την πλευρά του Συλλόγου τέλος αναμένεται να ζητηθεί από το ΚΤΕΛ η δρομολόγηση για τη Σούγια, μικρότερων λεωφορείων.

Zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν υπαρχει κανεις απολυτως λογως να ανησυχειτε κυριοι!!

    Ειναι απολυτως σιγουρο οτι τουλαχιστον για 2 χρονια δεν θα εχουμε δρομους

    οτι αλλο ακουσετε ειναι απλα ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ! μην το φατε!

    αυτα! τα λεμε ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ