Ανησυχητική δήλωση Τσιόδρα: «Πιθανή η εμφάνιση νέας επικίνδυνης παραλλαγής»

ανησυχητική-δήλωση-τσιόδρα-πιθανή-η-1437929

Ανησυχητικές είναι οι νέες δηλώσεις που έκανε ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο 21ο Συνέδριο των Λοιμωξιολόγων. Ο καθηγητής αναφέρθηκε στα οφέλη του εμβολιασμού αλλά και στη πιθανότητα να δούμε νέες παραλλαγές με υψηλότερη μεταδοτικότητα και μεγαλύτερη διαφυγή από τα εμβόλια.

«39.000 θάνατοι έχουν αποφευχθεί μέσω του εμβολιασμού από την αρχή της πανδημίας έως τον Απρίλιο του 2022 στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Τσιόδρας, μιλώντας για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας. Τόνισε επίσης ότι «οι 3 δόσεις έχουν σαφώς υψηλότερο αποτέλεσμα σε σχέση με τις 2 δόσεις».

«Στην ευρωπαϊκή ήπειρο έχει μολυνθεί περίπου το 80% με αποτέλεσμα η υβριδική ανοσία (δηλαδή ανοσία από εμβολιασμό και νοσηση) να μας βοηθά για ένα καλύτερο καλοκαίρι», είπε επίσης ο γνωστός Λοιμωξιολόγος, σχολιάζοντας γενικότερα την πορεία της πανδημίας.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι «το μέλλον είναι δύσκολο να προβλεφθεί, δεν αποκλείονται νέες παραλλαγές με υψηλότερη μεταδοτικότητα και μεγαλύτερη διαφυγή από τα εμβόλια ενώ η πανδημία ανέδειξε αποτελεσματικά την ανάγκη ενδυνάμωσης του συστήματος υγείας».

koutipandoras.gr

2 thoughts on “Ανησυχητική δήλωση Τσιόδρα: «Πιθανή η εμφάνιση νέας επικίνδυνης παραλλαγής»

  1. Στο το κομπογιαννίτικο σκουπίδι σε πιανού θεού το βωμό έκανε θυσία και έμαθε το μέλλον ? Γιατί σας βεβαιώνω ότι πουθενά στο εξωτερικό δεν να αναφερουν η συζητούν κάτι τέτοιο ! Το μόνο πΟ ναφεουν είναι ότι ο κώρονιός δεν ήταν μια πανδημία, αλλά μια ευκαιρεια που δημιουργησαν απατεωνες πολιτικοί με την βόηθεια απατεώνων γιατρών, απαταιώνων ικαστικων και απαταιώνων δημοσιογράφων να κλέψουν το δημόσιο χρημα, να πτωχεύσουν τους λαούς τους και να τους κάνουν εξαρτηζομενους από αυτους μέσω επιδομάτων και έτσι να τους ελέγχουν. Για το λόγο αυτό δολοφόνησαν χιλιάδες λαού μέσω των νοσοκομειακών λΗ οξέων που παρουσίαζαν σαν θανάτους από κορωνιό.
    Οι δικές που θα ακολουθήσουν θα τα αποδείξουν. Επομένως γραφτε αυτό το σούργελο στα τέτοια σας και ζήστε ελεύθεροι αφού τους εξαφανίσετε στις εκλογές. Αξίζετε καλύτερα

  2. Συντοπίτες είναι απαραίτητο να καταλάβουμε πως φτάσαμε εδώ για να μπορέσουμε να βγούμε από τον εφόρου ζωής λάκο που μας έχουν ρίξει εκμεταλευόμενοι την ηλίθια ΑΠΡΑΞΙΑ και έλλειψη αντίδρασης που δείξαμε, δηλαδή της δική μας ανοχής !
    Πολιτικά κόμματα υπάρχουν πολλά που είναι άχρηστα για μας αλλά χρήσιμα γιά τα λαμόγια επειδή έτσι σκορπίζουν την ψήφο μας καί μετά να την συνδιαζουν διαφορετικά κάθε φορά για να μας ξεγελούν και να συνεχίζουν την εξουσία τος, τη διαφθορά και τη κλοπή των χρημάτων μας και το κοντρόλ πάνω μας για να διατηρούν τη μιζέρια πάνω μας. Ιδεολογίες σας έχουν πει ότι αντιπροσωπεύουν πολλές που του καθενός είναι δήθεν καλύτερη από του αλλουνου αλλά δυστυχώς οι ιδεολογίες είναι αποπλάνηση, απαταιωνια και κοροϊδία, η μόνη πραγματικότητα για μας είναι η ιδεολογία του φτωχού, εξαθλιωμένου πολίτη και η ιδεολογία του έξυπνου μαχητικού, και ασυμβίβαστου πολίτη που μάχεται και διατηρεί την δημοκρατια, δεν πέφτεις παγίδα, ζει με αξιοπρέπεια, με την εργασία του, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του και ζει για να καλυτερεύει καθημερινά τη ζωή του και να εξασφαλίζει ένα σίγουρο και καλό μέλλον για τα παιδιά του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook