Ανησυχία για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ- Ακύρωσε ταξίδι μετά από σύσταση των γιατρών

To ταξίδι της στη Βόρεια Ιρλανδία αναγκάστηκε να ακυρώσει η βασίλισσα Ελισάβετ, μετά από συστάσεις που έλαβε από τους γιατρούς της. Η 95χρονη μονάρχης της Βρετανίας θα πρέπει τις επόμενες μέρες να ξεκουραστεί και πηγές από το Μπάκιγχαμ αναφέρουν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και ότι η απόφαση αυτή δεν σχετίζεται με τον κορονοϊό.

«Η Αυτού Μεγαλειότης έχει καλή διάθεση και απογοητεύθηκε που δεν θα μπορέσει να επισκεφθεί τη Βόρεια Ιρλανδία, όπου επρόκειτο να πραγματοποιήσει μία σειρά από συναντήσεις αύριο» αναφέρει το επίσημο ανακοινωθέν του Μπάκιγχαμ, σημειώνοντας ότι η βασίλισσα Ελισάβετ «δέχτηκε απρόθυμα ιατρική συμβουλή για ξεκούραση τις επόμενες ημέρες». Και προστίθεται: «Στέλνει τις θερμότερες ευχές της στους ανθρώπους της Βόρειας Ιρλανδίας και ανυπομονεί να τους επισκεφτεί στο μέλλον».

Η εξέλιξη αυτή κάνει τον γύρο των βρετανικών ΜΜΕ και εγείρει ερωτήματα γύρω από την κατάσταση της υγείας, ειδικά μετά την πρόσφατη εμφάνιση της. Η 95χρονη μονάρχης της Βρετανίας εθεάθη στην τελετή των Ευχαριστιών στο Αββαείο του Westminster χρησιμοποιώντας μπαστούνι μετά από 17 χρόνια και αποφεύγοντας τις μεγάλες μετακινήσεις στον χώρο.

Πηγές από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ – σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail – αρνήθηκαν πάντως να απαντήσουν στο αν η βασίλισσα έχει κάνει την αναμνηστική δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό. Δεδομένου όμως είναι 95 ετών, είναι πολύ πιθανόν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η βασίλισσα Ελισάβετ ξεκουράζεται στο Κάστρο του Γουίσινδορ και αναμένεται να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις για την κλιματική αλλαγή που θα διεξαχθούν στο τέλος του Οκτωβρίου στη Γλασκόβη.

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ