Ανησυχία για τα νερά στις παραλίες των Χανίων | Photos+Video

ανησυχία-για-τα-νερά-στις-παραλίες-των-1042618

Αρκετές είναι οι καταγγελίες λουόμενων στα Χανιά, που το Σάββατο αντίκρισαν μια περίεργη ουσία να επιπλέει στα βόρεια παράλια του νομού Χανίων.

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται και στις εικόνες που δημοσιεύει το zarpanews.gr από τον Πύργο Ψηλονέρου στον Πλατανιά, στα νερά υπάρχει μια περίεργη ουσία, που μοιάζει με λύματα όπως κατήγγειλαν οι εκεί λουόμενοι.

Πολλές ήταν οι καταγγελίες για ανάλογες περιπτώσεις που φαίνεται να έζησαν και σε περιοχές στα βόρεια του Νομού, με όμοιες ουσίες – πιθανά λύματα να ξεβράζονται σε ακτές των Χανίων.

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, έχει ενημερωθεί και το Λιμενικό για την εν λόγω κατάσταση, όπου αναμένεται να διαφωτίσει για το τι ήταν οι ουσίες που επέπλεαν στα νερά.

zarpanews.gr

6 thoughts on “Ανησυχία για τα νερά στις παραλίες των Χανίων | Photos+Video

  1. Tις βρωμίσατε τις παραλίες σας …σύντεκνοι χάριν τουρισμού και …κονόμας!!!! Από πέρισυ που άλλη δουλειά δεν κάνατε παρά να μετράτε κάθε μέρα πόσα κρουαζερόπλοια θα σας καταφθάσουν ημερησίως….είχε ήδη φανεί το χάλι των παραλιών του νομού!!! Ειδικά από 15 Ιουλίου έως κοντά 10 Σεπτεμβρίου όλες οι παραλίες …οι πιό γνωστές και πολυδιαφημισμένες του νομού έδειχναν έτσι βρώμικες…και άκρως «κουρασμένες» από την κακομεταχείριση τους από ντόπιους και …φτωχοτουρίστες που είχε γεμίσει το νησί!

  2. Πωπωπωωω ωραία μπάνια θα κάνουμε πάλι φέτος… κ φανταστείτε κάθε χρόνο οι παραλίες βρομίζουν από το αδιαχώρητο κ λέμε ότι καλύτερα είναι πριν καταφθασουν οι τουρίστες ώστε ν απολαύσουμε καθαρά νερά… μπράβο!!! ???πολύ καθαρά νερά…ευγε

  3. Η ίδια ακριβώς εικόνα χτες και προχτές (πιθανόν και σήμερα) στην Αλμυριδα. Μήπως να γίνει ΑΜΕΣΑ κάποιος έλεγχος και να γνωστοποιηθεί μία ΥΠΕΥΘΥΝΗ απάντηση;

  4. Επίσης στη Χρυσή Ακτή πριν από λίγες μέρες, στο Μάλεμε και στον Σταυρό. Τι συμβαίνει; Θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση;

  5. Εγώ προσωπικά δεν θα αφήσω ξανά ούτε ένα ευρώ σε παραλιακή επιχείρηση του βόρειου άξονα. Ελεγκτικές Υπηρεσίες, Αυτοδιοίκηση, Επιχειρηματίες είστε όλοι υπεύθυνοι. Εύχομαι τα ταμεία σας να γεμίσουν από την ίδια ουσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook