Aνήλικος μαθητής στην Τζόρτζια έδειξε κάρτα Pokémon για… ταυτότητα και λιποθύμησε μετά από τέσσερις μπύρες

aνήλικος-μαθητής-στην-τζόρτζια-έδειξε-1519748

Στις ΗΠΑ μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευέλικτοι με τα όπλα και ο κάθε ανήλικος να φέρει και από ένα, ωστόσο στο ποτό είναι ιδιαίτερα αυστηροί. Επιτρέπεται στις περισσότερες πολιτείες σε αυτούς άνω των 21 ετών και με την επίδειξη ταυτότητας.

Ένας φοιτητής, σύμφωνα με τους Times Now, που ήθελε να πιει, χρησιμοποίησε μια κάρτα Pokémon ως ταυτότητα για να μπει σε μπαρ. Προφανώς ο πορτιέρης δεν πολυασχολήθηκε, ίσα που έριξε μια ματιά και έδωσε το «οκ», ωστόσο για κακή τύχη όλων τους, μετά από τέσσερις μπύρες ο φοιτητής λιποθύμησε.

Το συγκλονιστικό είναι- όταν τον πλησίασαν για να τον βοηθήσουν- πως έμειναν έκπληκτοι αντικρίζοντας την κάρτα Pokemon που είχε χρησιμοποιήσει για ταυτότητα, καθώς μιλάμε για συλλεκτική κάρτα Charizard πρώτης έκδοσης, η οποία πωλείται στο eBay έναντι 620.000 δολαρίων.

Φυσικά, στο μπαρ έφτασε η αστυνομία, που βρήκε τον νεαρό φοιτητή να κοιμάται. Τον σκούντηξαν για να ξυπνήσει και αυτός έμοιαζε αποπροσανατολισμένος. Τον ρώτησαν αν είχε πάρει ναρκωτικά, με τον ίδιο να απαντά πως είχε πιει μόνο αλκόολ.

Λίγο αργότερα παραδέχθηκε την «απατεωνιά» που είχε κάνει για να μπει στο μπαρ, χρησιμοποιώντας την κάρτα Pokemon, καθώς είναι κάτω των 21 ετών. Κάποια ποινή δεν είχε, ενώ του πρότειναν να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook