Ανήλικος κατήγγειλε ταγματάρχη για σεξουαλική παρενόχληση – «Έδειξε ημίγυμνες φωτογραφίες»

ανήλικος-κατήγγειλε-ταγματάρχη-για-σ-1275220

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης με τον ταγματάρχη του Στρατού Ξηράς ο οποίος την περασμένη Παρασκευή (21/10) συνελήφθη μετά από καταγγελία 15χρονου για σεξουαλική επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στον Χολαργό και συγκεκριμένα κοντά στην οδό 17ης Νοέμβρη.

Το περιστατικό, για το οποίο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει ζητήσει την άμεση διερεύνηση με το ερώτημα της άμεσης απόταξης του αξιωματικού, σημειώθηκε την ώρα που ο 15χρονος, όπως είπε στους αστυνομικούς, καθόταν σε παγκάκι.

Ο 15χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα myholargos.gr, ότι ο άγνωστος σε αυτόν ταγματάρχης του έδειξε ημίγυμνες φωτογραφίες του ίδιου και προσπάθησε να τον θωπεύσει.

Αυτό που δεν γνώριζε ο αξιωματικός του Στρατού Ξηράς ήταν ότι ο 15χρονος είναι αθλητής πυγμαχίας σε αθλητικό όμιλο, στον οποίο είχε προγραμματίσει να πάει για προπόνηση.

Έτσι όταν ο ταγματάρχης έκανε την κίνησή του προς τον 15χρονο, το νεαρό αγόρι φέρεται να τον απώθησε με γροθιές.

Μετά την καταγγελλία του 15χρονου, στην περιοχή βρέθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι με βάση τις περιγραφές του αγοριού εντόπισαν και συνέλαβαν τον αξιωματικό για προσβολή γενετήσιας προσωπικότητας. Όταν ο ταγματάρχης μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα αναγνωρίστηκε από το θύμα της επίθεσής του.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί παρέδωσαν τον ταγματάρχη στη Στρατονομία με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οδηγήθηκε στο Στρατοδικείο, το οποίο τον άφησε προσωρινά ελεύθερο με την στρατιωτική Δικαιοσύνη να αποφασίζει πλέον για την περαιτέρω δικαστική πορεία της υπόθεσης.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook