Ανήλικοι έκλεψαν Maserati και τράκαραν – Ένας νεκρός από το τροχαίο

ανήλικοι-έκλεψαν-maserati-και-τράκαραν-ένα-1536777

Ένας 15χρονος από τηn Φλόριντα σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, αφού αυτός και δύο έφηβοι φίλοι του έκλεψαν μια ασημένια Maserati. Το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και κατέληξε σε μια πινακίδα. Στη συνέχεια αναποδογύρισε. Οι εικόνες από το τροχαίο σοκάρουν.

Οι τρεις φίλοι έκλεψαν το ξεκλείδωτο πολυτελές σπορ αυτοκίνητο από έναν δρόμο – τα κλειδιά της Maserati ήταν μέσα – γύρω στις 3:30 π.μ., είπε ο σερίφης της κομητείας Pinellas Bob Gualtieri κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Το αυτοκίνητο πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα χωρίς τα φώτα του αναμμένα πριν ο οδηγός χάσει τον έλεγχο, «εκτοξευτεί» από ένα κράσπεδο και τρακάρει.

Ο Mario Bonilla πέθανε επί τόπου, ενώ ο Malachi Daniels, 16 ετών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο οδηγός, ο Keondrick Lang, 15 ετών, είναι επίσης σε κρίσιμη κατάσταση.

«Αυτό συμβαίνει όταν είσαι άπειρος οδηγός στις 3:30 το πρωί και οδηγείς με 80 μίλια την ώρα», είπε ο Γκουαλτιέρι. «Και δυστυχώς ο ένας σκοτώθηκε ακαριαία, ο άλλος φαίνεται ότι θα χάσει τη ζωή του και ο τρίτος έχει αρκετά σοβαρά τραύματα».

Κανένας τους δεν είχε άδεια οδήγησης, πρόσθεσε.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook