Angels Villa : Όλα όσα ζητάτε για τις διακοπές σας, σε μία βίλα στα Χανιά

angels-villa-όλα-όσα-ζητάτε-για-τις-διακοπές-σας-1065848

Απολαύστε διακριτική πολυτέλεια, ανεπιτήδευτη κομψότητα, πλούσιο φυσικό κάλλος, μοναδική θέα, εξασφαλισμένη ιδιωτικότητα, αποκλειστικές υπηρεσίες στο Angels Villa.

Λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη των Χανίων, η υπερπολυτελής Angels Villa προσφέρει σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον, τις ιδανικές διακοπές για ταξιδιώτες υψηλών απαιτήσεων.

Η βίλα, έκτασης 440m², χτίστηκε με τα πλέον σύγχρονα και ποιοτικά υλικά που διαθέτει η αγορά. Τα έπιπλα, που εξοπλίζουν και διακοσμούν τόσο τους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους της, είναι όλα επιλεγμένα από επώνυμους οίκους, γνωστούς για το design και την άριστη ποιότητά τους.

Το κατάλυμα αναπτύσσεται σε δύο όμορους όγκους τριών επιπέδων. Λόγω της εδαφικής κλίσης του οικοπέδου, δύο από τα τρία επίπεδα έχουν άμεση πρόσβαση στους κήπους, την πισίνα και τον σκεπαστό χώρο του BBQ.

Η ιδιωτική πισίνα, το μέγεθος της βίλας, οι τεράστιοι εξωτερικοί και εσωτερικοί χώροι και η χωρητικότητα που είναι έως και 16 άτομα δίνουν τη δυνατότητα άνετων διακοπών με όλες τις ανέσεις.

Διεύθυνση: 2η Πάροδος Παντζελιουδάκη, Καμπάνι Ακρωτηρίου, Τηλέφωνο: 6975803077

Email:  [email protected]

Facebook page:  https://www.facebook.com/Angels-villa-996508400409291

Instagram προφίλ: https://www.instagram.com/angelsvilla/?hl=el

Website επιχείρησης: http://www.angelsvilla.gr/el/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook