Άνετη πρόκριση για τη Σάκκαρη στο Βερολίνο – Επικράτησε 2-0 της Ντάρια Σαβίλ

άνετη-πρόκριση-για-τη-σάκκαρη-στο-βερο-1435083

Η Μαρία Σάκκαρη δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στην Ντάρια Σαβίλ στο τουρνουά του Βερολίνου, νίκησε με 2-0 σετ (6-1, 7-5) και προκρίθηκε άνετα στον τρίτο γύρο.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε… περίπατο στο πρώτο σετ και πήρε το δεύτερο πριν το τάι μπρέικ, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Το παιχνίδι

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και χωρίς να “απειληθεί” καθόλου στο σερβίς της, έκανε η ίδια μπρέικ στην πρώτη της ευκαιρία στο τέταρτο γκέιμ, παίρνοντας το προβάδισμα με 3-1. Συνέχισε μάλιστα στον ίδιο ρυθμό και με δεύτερο δικό της μπρέικ, έκλεισε το πρώτο σετ με 6-1 για το 1-0 στο ματς.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρήκε πρώτη μπρέικ και στο δεύτερο σετ, αλλά η Σαβίλ αντέδρασε αυτή τη φορά και με δικό της μπρέικ ισοφάρισε σε 3-3. Αμέσως μετά δε, “έσβησε” μπρέικ πόιντ της Σάκκαρη, με ένα απίθανο αβίαστο λάθος της Ελληνίδας στο φιλέ και πήρε το προβάδισμα με 4-3. Το Νο6 του κόσμου όμως, διατήρησε την ψυχραιμία της και έκανε το μπρέικ λίγο αργότερα για να προηγηθεί με 6-5 και να σερβίρει για τη νίκη. Έκλεισε έτσι το σετ με 7-5 και έκανε το 2-0 στο ματς, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο του τουρνουά.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook