«Ανεπιθύμητος στα Χανιά ο Μάικ Πομπέο» – Δράσεις ενάντια στην επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ

ανεπιθύμητος-στα-χανιά-ο-μάικ-πομπέο-1105478

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23-9, μετά από δημόσιο κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αντίστασης η ανοικτή σύσκεψη για το συντονισμό δράσης ενάντια στην επίσκεψη του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Πομπέο.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Ανταρσύα, του ΚΚΕ(μ-λ) , της ΛΑΕ, της ανοικτής συνέλευσης αλληλεγγύης στη Ρόζα Νέρα και από το στέκι μεταναστών.

Μέσα από τη συζήτηση συμφωνήθηκε η σημασία να ακουστεί δυνατά:

«ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΠΟΜΠΕΟ και μια σειρά κοινές δράσεις ενάντια στην επίσκεψη που κάθε άλλο παρά έρχεται να υπηρετήσει την Ειρήνη. Η Ειρήνη είναι υπόθεση της πάλης των λαών και ιδιαίτερα σ’ αυτή την πόλη, και όχι μόνο φυσικά, είναι ανάγκη να δυναμώσει ξανά το αντιβασικό – αντιπολεμικό κίνημα.»

Αποφασίστηκαν παρεμβάσεις με μικροφωνική στο κέντρο της πόλης την Πέμπτη 24-9στις 7.00μ.μ., την Παρασκευή 25-9 στις 7.00 και τη Δευτέρα 28-9 στις 11.00π.μ.. Επίσης θα δοθεί συνέντευξη τύπου την Παρασκευή 25-9 στις 12 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο και

συγκέντρωση και διαδήλωση την Τρίτη 29-9 στις 7.00μ.μ. στην πλατεία της Αγοράς.»

zarpanews.gr

One thought on “«Ανεπιθύμητος στα Χανιά ο Μάικ Πομπέο» – Δράσεις ενάντια στην επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ

  1. Τι ΑΗΔΙΕΣ είναι αυτά που γράφετε («‘Ανεπιθύμητος στα Χανιά ο Πομπέο»») ???? Σας έχουν εκξουσιοδοτ’ησει οι χανιώτες να μιλάτε – γράφετε γι αυτούς ??????? δεν είναι η 1η (και μόνη φορά που είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ )…… Αρκούμαι προς το παρόν σε αυτά..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook