Ανεπιθύμητος ο Αυγενάκης στα Χανιά

ανεπιθύμητος-ο-αυγενάκης-στα-χανιά-826153

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Αυγενάκης για να ενώνει όλους τους Χανιώτες (ας είναι και κομπλεξικοί)

Είπε που λέτε ο Λευτέρης Αυγενάκης, υφυπουργός Αθλητισμού μετά την επισκεψή του στα Χανιά σε ραδιόφωνο του Ηρακλείου: «Η αλήθεια είναι ότι διέκρινα και έναν κομπλεξισμό, αμάν γιατί κάνετε τόσα έργα στο Ηράκλειο και δεν κάνετε στα Χανιά, τους απάντησα γιατί στο Ηράκλειο πολύ απλά έχουν ενεργοποιηθεί και άνθρωποι του αθλητισμού, μηχανικοί που έχουν βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό, κλπ, κλπ …»

Ακούστε και το ηχητικό:

 

Μάλιστα… Αυτό το μικρό, κακόψυχο και προκλητικό ανθρωπάκι, κατάφερε να εξαντλήσει μέχρι και το τελευταίο ίχνος ευγενείας που μας είχε απομείνει και πέτυχε το ακατόρθωτο…..

Ένωσε όλες τις φωνές, όλων των ανθρώπων του αθλητισμού – και όχι μόνο –  που τον σιχάθηκαν και τον κατέταξαν όχι απλά στους γραφικούς αλλά στους γελοίους…..

Ήρθε στα Χανιά για άλλη μια φορά κούνησε το δάκτυλο στην Περιφέρεια, κούνησε το δάκτυλο στο Δήμο, κατέκρινε την προηγούμενη διοίκηση του ΕΑΚ, επέστησε την προσοχή στην νέα, καταλόγισε ευθύνες στον Ο.Α.Κ, επέπληξε τον Ν.Ο.Χ , επέκρινε τους συναδέλφους του βουλευτές που δεν είναι τόσο αποτελεσματικοί όσο ο ίδιος και αυτοπροβλήθηκε ως Θεός, καταλήγοντας ότι και εγώ ρε παιδιά ένας απλός Θεός είμαι τι να πρωτοκάνω;

Είχε φέρει και δύο δημάρχους των Χανίων – που τους είχε δώσει κάτι ψίχουλα – και τους υποχρεώσε να παρευρεθούν σε μια άσχετη με αυτούς εκδήλωση, μόνο και μόνο για να παίξουν παλαμάκια…

Αυτός ο τιποτένιος τύπος, λίγες ώρες μετά που μας μάλωσε για ανικανότητα, πήγε στο Ηράκλειο και μας χαρακτήρισε κομπλεξικούς….

Οχι φιλαράκι δεν θα μπούμε στη διαδικασία της αντιπαράθεσης με το Ηράκλειο, που εντέχνως κάτι ανύπαρκτοι σαν κι εσένα καλλιεργούν…

Εμείς ξέρουμε και ποιοι είμαστε και τι αξίζουμε…

Δεν το ξέρουμε μόνο εμείς αλλά όλη η Ελλάδα, όλη η Ευρώπη και όλος ο κόσμος…

Ο αθλητικός κόσμος, ο υγιής αθλητικός κόσμος, που εσύ δεν έχεις καμία σχέση μαζί του…

Φιλαράκο, μάθε λοιπόν ότι είσαι ανεπιθύμητος για τα Χανιά και είναι υποχρέωση του Δήμου και της Περιφέρειας να σε ανακηρύξουν ως τέτοιο, ώστε να μην ξαναπεράσεις τα σύνορα του νόμου μας…

Τώρα όσον αφορά τους κομπλεξικούς Χανιώτες ας σου απαντήσει ο «κομπλεξικός» Χανιώτης πρωθυπουργός που πήγε να σε κάνει και «άνθρωπο»…

Ας σου απαντήσουν οι συνάδελφοί σου βουλευτές των Χανίων…

Σε ευχαριστούμε πάντως, που για πρώτη φορά στην ιστορία του Χανιώτικου αθλητισμού, μας ένωσες όλους μαζί, χωρίς καμία εξαίρεση…

Όλους, μα όλους απέναντί σου…

ΖΑΡΠ…

23 thoughts on “Ανεπιθύμητος ο Αυγενάκης στα Χανιά

  1. Οταν πριν κατι μηνες τα ελεγε ο dpg για την παρτυ του ηταν τρελος…!! Αλλα τοτε δεν ειχε φτασει στην πορτα μας..καλη χονεψη τωρα ??

  2. Ο/Η Αντε πλυσου ρε τουρκόσπορε κοπρίτη, μην ξαναπλησιάσει τα Χανιά, από τη μέρα που πέρασες ακόμα βρωμάει σκατα τα Χανιά λέει:

    Άλλη μια κρητική κουραδομηχανη, άλλος ένας κρητικός κοπρίτης, άλλο ένα κρητικό σούργελο που από μηδενικό εγινε πολιτικός καί προσπαθεί να φανεί σπουδαίος ξεχνώντας ότι όσο σκαρφαλώνει η μαιμού τόσο πιο πολύ φαίνεται ο άπλυτος κωλος της. Βέβαια φταίμε και εμείς που εκτός από το γέλιο που ρίχνουμε με τη γύφτο-φάτσα του (ελληνική φάτσα σίγουρα δεν είναι, το λιγωτερο τουρκόσπορος γύφτος μοιάζει ), δίνουμε σημασία σε τι θα πει μια μίζερη κοπριά που περνιέται για σπουδαιότιποτα !

  3. Οκ καλά τα λέτε αλλά δήμαρχος και αντιπεριφερειαρχης πρώτον πως τον ανεχθηκαν δευτερον πως ανέχονται να βλέπουν εδώ και δύο χρόνια να μην παίρνουν ούτε τα σπόρια από το καρπούζι και να καταλήγουν όλα τα χρήματα του υπουργείου στο ηρακλειο.
    Θα μπορούσαμε να χαρακτηρισουμε ανύπαρκτο και τον Δήμαρχο που τον άκουγε να τα λέει αυτά και έβγαλε κιχ?
    Εγώ ρωταω απλά…

  4. Ο άνθρωπος που έκανε άνω κάτω τον αθλητισμό. Ο άνθρωπος που όχι μόνο εμάς ένωσε, αλλά σύσσωμο τον αθλητικό κοσμο -πλην του Ολυμπιακου- καθότι κρυφά δεν είναι τα αισθήματα του. Θέλετε εκλογές ΕΠΟ να δουμε? Εκανα τα πάντα για μα βάλει τον δικό του… Θέλετε εκλογές ΕΟΚ να δουμε? Χειρότερα…
    Άχρηστοι και ηλίθιοι άνθρωποι σε καρέκλες. Αυγενάκης-Μενδωνη-Κεραμεως…
    Είναι και ο Μιχαλάκης αλλά αυτός πλεον ανήκει στην κατηγορία δασοπυροσβεστη

  5. Στο Ηράκλειο των 170.000 κατοίκων κατασκευάστηκε στάδιο των 30.000 θέσεων αξίας περίπου 60.000.000 ευρώ (τιμές 2004). Τα Χανιά των 115.000.000 κατοίκων διαθέτουν το στάδιο <> του 1932 λίγων εκατοντάδων θέσεων.Το κλειστό στάδιο στα δύο αοράκια στοίχισε 25.000.000 ευρώ ενώ το αντίστοιχο των Χανίων στον Κλαδισό 5.000.000 ευρώ.

  6. Sifi αυτο περιμενες για να καταλαβεις οτι ο δημαρχος ειναι ανυπαρκτος που απλα ακολουθει εντολες απο τη «νονα» και τη παρεα της ?

    1. Όπως τα λέει ο γραφικός.
      Ανύπαρκτος δήμαρχος, ότι του λέει η μα του, τον αντιπεριφερειάρχη τον ενδιαφέρει που έχει καλό φαγητό να πάει να ντερλικωσει και βουλευτές Χανίων απλά πουθεναδες
      Ε πώς περιμένουμε καλύτερη συμπεριφορά?

  7. Ο αυγενακης κατέβηκε, συναντήθηκε με τις αρχές του Νομού και ιδιως το παιδάκι που κάνει τον δήμαρχο και κατάλαβε ότι μπορούμε άνετα να δεχθούμε τον ρόλο του κερατα και του δαρμενου μαζι.κολυμβητηριο στο ηρακλειο, κέντρο ξιφασκίας στο ηρακλειο αυτά μόλις προχθές υπογραφή σαν μετά από σειρά άλλων εργων. Εδώ έχουμε τον φούσκα και το παιδάκι που είναι χαρούμενο που βγήκε πρόεδρος του δεκαπενταμελους του σχολείου του.
    Και ο Αυγενακης βρήκε να παίζει γνωρίζοντας ότι έχουν μάθει το «yes man» άριστα.

    1. Ε μα κι ολας! Δηλαδη ενταξει καλος μαα..ς και ο Αυγενακης. Αλλα ακομα μεγαλυτεροι μαααα.ες ειναι και οι δικοι μας, που τους λενε μπραβο και ευχαριστω! Και εμεις αυτους ψηφιζουμε! Το κοπελακι το ευγενικο που θελει να τα χει με ολους καλα μπας και κανει καριερα… Ο αλλος ο πιστος ακολουθως του Αρναουτακη…
      Ας τα βαλουμε πρωτα με αυτους και μετα παμε και στις υψηλες θεσεις….
      Ακομα μια χρονια τελειωνει ενω σφηζουν τα εργα στην πολη. Κλαδεματα, κανα πεζοδρομια, καμια διαβαση!! Οργασμςο εργων

  8. Σίγουρα απαράδεκτη η συμπεριφορά του.Ομως βρε παιδιά για όλη αυτήν την κατάντια που υπάρχει στις αθλητικές εγκαταστάσεις στα Χανιά,. .(κολυμβητήριο στο ακρωτήρι αλλά και αυτό που λειτουργεί, ποδηλατοδρόμιο κλειστα γήπεδα κα) για όλα αυτά φταίει ο Αυγενακης και ο τωρινός δήμαρχος? Μήπως γι’αυτό δεν πάμε μπροστά? Γιατί αντί να ασχοληθούμε με κάτι μεγάλο ασχολούμαστε με την μιζέρια? Μήπως υπάρχει όντως κάτι λάθος στην τοπική κοινωνία? Γιατί οι άλλοι προοδεύουν και εμείς όχι όλοι ποια μας ζηλεύουν???? Έλεος.

    1. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ, ΒΑΛΤΕ. ΔΕΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ, ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ, ΕΚΠΟΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ, ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΡΓΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ.
      ΨΗΦΙΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ, ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ «ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ».
      ΓΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΥΓΕΝΑΚΗ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ, Η ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΗΜΑΔΗΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΣΑΦΩΣ.
      ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ Η ΟΧΙ.

    2. συμφωνω μαζι σου. Διοτι στα Χανια απο το ’70 εχουμε αλλαξει νοοτροπια κι εχουμε γινει νεοπλουτοι, χωρις κοινωνικη συνοχη που νοιαζομαστε μονο για τα ολιγα δικα μας κι ας καει ο αλλος διπλα. Αυτη ειναι μια χανιωτικη παθογενεια κι ελπιζω το χαστουκι του Αυγενακη να μας ξυπνησει και να θυμωσουμε, γιατι μονον οταν θυμωνουμε κανουμε πραμα.

  9. Δυστυχώς δεν φταίει μόνο ο παλαιάς κοπής Μαυρογιαλούρος που παριστάνει τον υφυπουργό Αθλητισμού. Πρωτίστως φταίνε οι παρευρισκόμενοι χανιώτες που δεν αντέδρασαν στις ανόητες εξαγγελίες του υφυπουργού. Τα ονόματα αυτών: οι 2 βουλευτές της ΝΔ Βολουδάκης και Διγαλάκης, που άκουγαν τις αυγενάκειες γελοιότητες κοιτώντας τον στο στόμα, ο δήμαρχος (ένας θεός να τον κάνει) Σημανδηράκης και ο αντιπεριφερειάρχης Καλογερής (προφανώς σκεφτόταν το φαγητό που ακολουθούσε…).
    Για να μην ξεχνιόμαστε στις επόμενες εκλογές.

  10. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΑΘΛΙΟΣ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΒΙΕΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ.
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΕΧΩΝΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΤΙ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡ ΣΤΑΥΡΟ.
    ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ;
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ. ΜΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΡΟΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΖΑΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΣΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ.
    Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΨΑΨΤΕ ΤΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΖΑΡΠΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΣΚΑΣ ΝΑ ΔΙΑΓΚΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΔΕ ΡΩΤΑΩ ΤΥΧΑΙΑ………………..
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ .

  11. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΛΕΣ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ROZA NERA ΣΟΥΡΓΕΛΑ

  12. Έργο εννοείς το ξενοδοχείο του Διγαλάκη real estate; Ποιο νεοδημοκράτης κομματόσκυλο πεθαίνεις.Σου λένε πετάει ο γάϊδαρος και απαντάς πετάει. Τέλος πάντων.. αν αισθανθείς κανένα τσούξιμο πίσω, ο Κούλης είναι μην ανησυχείς, απόλαυσέ το. Έτσι που το πάνε θα μας γ@μ@σουν κιόλας και θα θέλουν να λέμε και ευχαριστώ.

    1. ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΠΟΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΧΕΩΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΜΟΥ
      ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΛΗΔΩΝ ΤΡΟΛΑΡΩ
      <>

      1. Τα πτυχία ιατρικής και σπηλαιολογίας που έχεις, δεν δικαιολογούν το μένος σου εναντίον των Χανιωτών, παρά μονάχα τις ιδέες σου. Κατά σύμπτωση, (επειδή διαβάζω όλα τα σχόλια, επομένως και τα δικά σου) συνέχεια γράφεις στο ίδιο μοτίβο. Για τους ξερόλες, τους μπαχαλάκηδες, κλπ. με τους απαραίτητους βέβαια χαρακτηρισμούς (σούργερλα κλπ). Αυτό μ’ έκανε να σου απαντήσω ανάλογα. Γι΄αυτό άσε τα σάπια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook