Ανεμβολίαστοι με ράπιντ τεστ δεν έχουν πρόσβαση πουθενά από το πρωί της Τρίτης λόγω… τεχνικών προβλημάτων του gov.gr

ανεμβολίαστοι-με-ράπιντ-τεστ-δεν-έχου-1321778

Αποκόπηκαν τελείως από τις δραστηριότητές τους από το πρωί της Τρίτης, οι πολίτες που έκαναν ράπιντ τεστ κορονοϊού, καθώς η ιστοσελίδα του gov.gr παρουσιάζει… τεχνικά προβλήματα.

Ως αποτέλεσμα δεν μπόρεσαν να εκδώσουν την βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού, κάτι που χρειάζεται πριν την είσοδο σε κάθε κατάστημα όπως επιβάλλουν τα νέα μέτρα.

Έτσι, έμειναν «εκτός» από καταστήματα, υπηρεσίες, κομμωτήρια και εξωτερικούς χώρους εστίασης αλλά και από τα αεροπλάνα!

Δεκάδες πολίτες έχουν κάνει παράπονα στο zarpanews.gr αναρωτώμενοι το πότε επιτέλους θα ανοίξει η πλατφόρμα, καθώς δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση πουθενά από το πρωί!

Πάντως οι φαρμακοποιοί, μπορούν να περάσουν στο σύστημα το αποτέλεσμα του ράπιντ, επομένως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους εργαζόμενους.

Το μήνυμα που εμφανίζεται γράφει «Παρουσιάστηκε προσωρινό τεχνικό πρόβλημα. Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα».

Υπενθυμίζεται πως οι ανεμβολίαστοι ενήλικοι μπορούν να εισέλθουν μόνο με διαγνωστικό έλεγχο PCR ή rapid test πριν από την παρουσία τους σε καταστήματα λιανικού εμπορίου, στους ανοικτούς (εξωτερικούς) χώρους εστίασης, στα κομμωτήρια, στους χώρους παροχής υπηρεσιών αισθητικής και άλλους χώρους με συναφείς δραστηριότητες ή παροχής υπηρεσιών.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Ανεμβολίαστοι με ράπιντ τεστ δεν έχουν πρόσβαση πουθενά από το πρωί της Τρίτης λόγω… τεχνικών προβλημάτων του gov.gr

  1. Επιβεβαιώνεται, παρόλο να χάσω το πλοίο χτες βράδυ. Τελικά κατάφερε οικείο πρόσωπο από άλλη πόλη να έχει πρόσβαση και μου το έστειλε ένα τέταρτο πριν φυγει το πλοίο. Επίτηδες τα κανουν, έχει όμως ο καιρός γυρισματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook