Ανελέητος Πορτοσάλτε: Θέλεις σύνταξη, τράβα να εμβολιαστείς – Δείτε το βίντεο

ανελέητος-πορτοσάλτε-θέλεις-σύνταξη-1290305

Πρωτοφανής η τοποθέτηση του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε στην πρωινή εκπομπή του Σκάι, αναφορικά με την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει κυβέρνηση προκειμένου να διευρυνθεί ο αριθμός των εμβολιασμένων.

Το ότι οι συνταξιούχοι έχουν πληρώσει ασφαλιστικές εισφορές επί δεκαετίες προκειμένου να λάβουν την σύνταξη που δικαιούται, προφανώς δεν παίζει κανέναν ρόλο στην νέα εφιαλτική πραγματικότητα που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν στην μέχρι πρότινος δημοκρατική Ελλάδα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος προτείνει ουσιαστικά να μην λαμβάνουν σύνταξη όσοι δεν εμβολιαστούν. Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

3 thoughts on “Ανελέητος Πορτοσάλτε: Θέλεις σύνταξη, τράβα να εμβολιαστείς – Δείτε το βίντεο

  1. Γιατί ασχολούμαστε με τον Πηδηχτούλη Πορτοπαράθυρο; Ότι μαλακία πει κάποιος που δηλώνει δημοσιογράφος πρέπει να γίνεται είδηση; Και το κανάλι που τον φιλοξενεί πρωταθλητισμό στο ίδιο σπορ κάνει.!!! Μόνο οι ανάλογου επιπέδου μητσοτακικοί νεοδημοκράτες τους παρακολουθούν και μετά εκσπερματώνουν ομού-μαζί-all together!!!!!

  2. Ο/Η Το σούργελο κρυφό-πισωγλεντης με ανοικτό το στόμα ( για να μιλήσει αυτή τη φορά ) πριν να πλύνει τα υπολείμματα της πιπ.ς ! λέει:

    Η δήλωση αυτή του κρυφό- πισωγλέντη « wannabe « δημοσιογραφίσκου δείχνει πόσο πιο χαμηλά έχει πέσει η χώρα από Αφρικανικές μπανανοδημοκρατιες και ποιά περιτωματα άνθρωποι έχουν βγει στην επιφάνεια από υπονόμους και βόθρους.
    Επίσης δείχνει ένα λαό με νεκρό IQ, που έχει ξαπλώσει στο δρόμο και έχει δώσει με την απάθεια του το κάθε σούργελο την άδεια να τον ποδοπατεί, να τον κακοποιεί, να τον ξευτιλίζει και να τον δολοφονεί ακόμα χωρίς την παραμικρή αντίδραση. Το τραγικό της κατάστασης είναι το μαύρο μέλλον που οι ίδιοι οι γονείς ετοιμάζουν και εξασφαλίζουν για τα παιδιά τους τα οποία είμαι σίγουρος οταν μεγαλώσουν λίγο και καταλαβουν τι κληρονομιά τους αφήσαμε θα αυτοκτονούν σε νούμερα που θα είναι προτωγνωρα και τραγικά. Όλοι οι λαοί μαχωντε για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους, εμείς είμαστε απασχολημένοι να σκάβουμε τους τάφους των παιδιών μας !!!

  3. θελει η * να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει, την αμολυσανε ελευθερη την λυσσαρα, το φασιστακι που απο τα κομπλεξ του ποσο ανικανος και αδυναμος ειναι, ξεσπαει στους δυνατους, ελευθερους ωραιους και υγιεις. Μετρημενα τα ψωμια σας, φασιστακια, να δουμε σε λιγο πως θα μουγκαθεις οταν δεν θα εχεις πια τις πλατες της μητσοτακικης νδ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook