Ανελέητο κράξιμο στη Μέγκαν Μαρκλ για τον τρόπο που κρατούσε το μωρό της | Photos

ανελέητο-κράξιμο-στη-μέγκαν-μαρκλ-για-986147

Τροφή για πικρόχολα σχόλια έδωσε η βόλτα της «αντάρτισσας» της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, Μέγκαν Μαρκλ, σε δάσος του Καναδά με τον μικρό της γιο Άρτσι και τα αγαπημένα της σκυλιά.

Οι χρήστες των social media άδραξαν την ευκαιρία για να κάνουν πικρόχολα σχόλια σε βάρος της συζύγου του δούκα του Σάσεξ, η οποία εμφανίστηκε χθες χαμογελαστή και ευδιάθετη κάνοντας πεζοπορία στην εξοχή.

Ο φακός την απαθανάτισε μαζί με τα δύο σκυλιά της και τον οκτώ μηνών γιο της Άρτσι σε μάρσιπο. Δίπλα τους ήταν δύο σωματοφύλακες.

Ανακουφισμένη και χωρίς άγχος, η Μέγκαν έδειχνε να απολαμβάνει τη νέα της ζωή. Ήταν ντυμένη με σπορ ρούχα: ένα φούτερ, μαύρο κολάν και λαδί σκούφο και τα μαλλιά της πιασμένα σε πλεξούδα.

Ωστόσο, οι χρήστες στα social media έσπευσαν να την επικρίνουν δριμύτατα για τον τρόπο με τον οποίο κρατούσε τον γιο της στη διάρκεια της βόλτας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Spotted Today: Happy New Life ? The #DuchessofSussex #MeghanMarkle is all smiles as she starts her new life in Canada. ?? . . We’re truly happy for #PrinceHarry and the Duchess. ? Such a #YummyMummy . . . Please keep comments and engagements clean and friendly.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lifestyle, Events & News ? (@alwaysstartswith) στις

«Ας την δείξει κάποιος πώς να χρησιμοποιεί τον μάρσιπο προτού πέσει κάτω ο μικρός Άρτσι», είναι ένα από τα σχόλια των χρηστών.

«Ας την βοηθήσει ένας από τους σωματοφύλακές της»… «Δεν τον κρατάει σωστά (τον μικρό Άρτσι)»… «Ο μικρός Άρτσι έδειχνε να αισθάνεται άβολα στον μάρσιπο»… «Η Μέγκαν δείχνει να χρειάζεται βοήθεια», γράφουν άλλοι χρήστες.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail: «Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης παρότρυναν την Μέγκαν Μαρκλ να λάβει συμβουλές από την νταντά για το πώς να χρησιμοποιήσει τον μάρσιπο με αφορμή τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνοντας τον αδέξιο χειρισμό της στη βόλτα με τον Άρτσι και τα δύο σκυλιά της. Η βόλτα της στο δάσος, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το παραθαλάσσιο νέο της σπίτι στο Βανκούβερ του Καναδά, δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους φωτογράφους».

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook