Θρήνος για την 26χρονη Ειρήνη που σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο πριν το γάμο της

θρήνος-για-την-26χρονη-ειρήνη-που-σκοτώθ-1516424

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην πόλη της Κοζάνης με το θάνατο της 26χρονης νηπιαγωγού, Ειρήνης Κ., η οποία το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης είχε βγει να διασκεδάσει με τις φίλες της καθώς το Σάββατο 27 Αυγούστου θα παντρευόταν (δείτε ΕΔΩ)

Η 26χρονη Ειρήνη Κ. είχε πάει τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρευρεθεί στο μπάτσελορ πάρτι που της ετοίμασαν οι φίλες ενόψει το γάμου της.

Το πάρτι ήταν το βράδυ της Πέμπτης, 24 Αυγούστου, και η 26χρονη -με καταγωγή από την Κοζάνη- βγήκε για να διασκεδάσει, όταν μέσα σε μια στιγμή η χαρά έγινε θρήνος.

Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, στον δρόμο της επιστροφής από το πάρτι, η άτυχη κοπέλα παρασύρθηκε από μηχανή, την οποία οδηγούσε 20χρονος.

Ο άνδρας την παρέσυρε με το μηχανάκι που οδηγούσε και την εγκατέλειψε, μπροστά στο Θεαγένειο. Ο 20χρονος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η άτυχη κοπέλα νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της πόλης και ήταν σε καταστολή. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του τοπικού μέσου η κοπέλα υπεβλήθη και σε χειρουργική επέμβαση. Δυστυχώς, η 26χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά της, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τον σύντροφό, τους φίλους και τους συνεργάτες της.

Σήμερα Πέμπτη, το ΚΔΑΠ Ubuntu στην Κοζάνη, όπου εργαζόταν η 26χρονη, θα παραμείνει κλειστό, λόγω πένθους.

Περίμεναν το θαύμα που δεν ήρθε

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο Θεαγένειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με την Ειρήνη να τραυματίζεται σοβαρά. Νοσηλεύθηκε σε κώμα, με την οικογένειά της, τον αγαπημένο της, και όλους τους φίλους της να ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν συνέβη. Το μεσημέρι της Τετάρτης, η 26χρονη κοπέλα έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος όλους όσοι την ήξεραν και την αγαπούσαν.

Η νεαρή νηπιαγωγός εργαζόταν σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) στην Κοζάνη.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook