Ανείπωτη τραγωδία… Νεκρό 4χρονο κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Χανίων – Χωρίς νερό και τροφή σε μια βάρκα για μέρες | Video

ανείπωτη-τραγωδία-νεκρό-4χρονο-κοριτ-1520013

Μια νέα τραγωδία που ακουμπά στην πιο απάνθρωπη και σκοτεινή πτυχή Ελλάδας και Ε.Ε.

Νεκρό είναι -σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr- το τετράχρονο κοριτσάκι που διεκομίσθη με ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας στο νοσοκομείο Χανίων επειγόντως το μεσημέρι της Τρίτης (ΕΔΩ).

Η μικρή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, επέβαινε σε βάρκα με μετανάστες που εξέπεμψε SOS στα νότια της Κρήτης.

Η επιχείρηση στήθηκε σε ελάχιστο χρόνο μετά την διαβίβαση του σχετικού σήματος όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το παιδί, μετά από μέρες ασιτίας και εξάντλησης δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και να συνεχίσει το ταξίδι του για ένα καλύτερο μέλλον.

zarpanews.gr

 

9 thoughts on “Ανείπωτη τραγωδία… Νεκρό 4χρονο κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Χανίων – Χωρίς νερό και τροφή σε μια βάρκα για μέρες | Video

    1. Εδώ πληρώσαμε για να πας εσύ σχολείο και να γίνεις ειδικός στην κοστολόγηση της ζωής ενός τετράχρονου παιδιού… Γεμίσαμε π@π@ρολογους φασιστες…

        1. Θα τον πληρώσω, έρχεται μια μεγάλη καραβιά και πρέπει να βάλει βενζίνη το λιμενικό για να πάει να τους μαζέψει. Πλήρωσέ τον κι εσύ όμως γιατί για να γυρίσει θέλει άλλη τόση.

  1. Φασισμός είναι να επιβάλλετε την άποψη σας εσείς, και ο χειρότερος φασισμός είναι ο αριστερόστροφος, ο Μίκης σας τα είπε αυτά, κάτι ήξερε. Βάζει ο άλλος το παιδί του σε μια βάρκα χωρίς νερό και φαγητό για να κάνει χίλια χιλιόμετρα και να μπει παράνομα σε μια ξένη χώρα και πρέπει εμείς να πληρώνουμε ντε και καλά τα σπασμένα και όποιος πει «μα» είναι και φασίστας. Κλασικοί «ευαίσθητοι» εκ του ασφαλούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook