Ανδρουλάκης: Ο Τσίπρας μπορεί να συνεργαστεί με τον Βελόπουλο – «Τους χωρίζει μια κηραλοιφή δρόμος»

ανδρουλάκης-ο-τσίπρας-μπορεί-να-συνερ-1449503

Σκληρή επίθεση στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα έκανε από το βήμα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης

«Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που αφού επί χρόνια συνεργάστηκε με την ακροδεξιά, μας καλεί να συγκροτήσουμε “προοδευτικό μέτωπο”. Ο κ. Τσίπρας μας ζητάει να πούμε τώρα με ποιον θα κυβερνήσουμε.

Σε αυτό το θέμα φαίνεται ότι έχει ασθενή μνήμη. Ξέχασε ότι τον Ιανουάριο του 2015 έλεγε στον ελληνικό λαό ότι έρχεται η πρώτη φορά αριστερά, ξαφνικά σαν μπαμπούσκα έβγαλε από μέσα τον ακροδεξιό κ. Καμμένο», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Αν ψάχνει ξανά τέτοια μέτωπα, υπάρχουν λύσεις. Άλλωστε ποια η διαφορά του τότε συνεργάτη του με τον κ. Βελόπουλο; Μια κηραλοιφή δρόμος, ας τον περπατήσει», συμπλήρωσε ο κ. Ανδρουλάκης προτρέποντας τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί με τον κ. Βελόπουλο.

Όσον αφορά τις εκλογές ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είπε: «Εμείς σεβόμαστε την ετυμηγορία των εκλογών. Δεν στήνουμε κυβερνήσεις στο παρασκήνιο υπό την καθοδήγηση οικονομικών συμφερόντων και αυτό ας το πάρουν χαμπάρι και η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πρόκειται να μιμηθούμε τον ακραίο οπορτουνισμό τους για να κατακτήσουμε την εξουσία, διχάζοντας τον ελληνικό λαό».

topontiki.gr

One thought on “Ανδρουλάκης: Ο Τσίπρας μπορεί να συνεργαστεί με τον Βελόπουλο – «Τους χωρίζει μια κηραλοιφή δρόμος»

  1. Ο/Η Ποιός ειναι ο καινούργιος σπουδαιοτίποτας που αφήνει αέρια φασολάδας για να μας εντυπωσιάσει ? λέει:

    Μάλιστα, μόλις πέθανε η Φωφη και έγινε αρχηγός έγινε και …..έξυπνος και είρωνας το σούργελο, γιατί η …..ανεξάρτητη δικαιοσύνη πωπού δεν επεμβαίνει να ηχήσει εξόφληση των χρεών του Πασόκ πριν να έχουν δικαίωμα συμμετοχή στις εκλογές ? Τούς έδωσε μέρος από τα χρήματα της κομπίνας του χρηματιστηρίου που έκλεψαν τα λεφτά του κόσμου με τον αρχιερέα της διαπλοκή ? Τι ικανότητες έχει αυτό το ΟΥΦΟ εκτός από την ιδιότητα του χρήσιμου ηλιθίου να γίνει το άριστερό δεκανίκι του καταστροφέα μητσοτάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook