Ανδρουλάκης: Έτσι γλίτωσα από την τρομοκρατική επίθεση στο Στρασβούργο!

ανδρουλάκης-έτσι-γλίτωσα-από-την-τρομ-782634

Ο Ευρωβουλευτής αφηγείται στο cretalive τα συγκλονιστικότερα δευτερόλεπτα της ζωής του, τα οποία βίωσε στην επίθεση που σημειώθηκε στην χριστουγεννιάτικη αγορά στο Στρασβούργο.

Μία ανάσα πριν το θάνατο έφθασε ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης καθώς βρισκόταν στην επίθεση που σημειώθηκε στη χριστουγεννιάτικη αγορά, στο Στρασβούργο.

Ο Ευρωβουλευτής μην έχοντας συνέλθει ακόμα από το σοκ που έζησε τις εφιαλτικές ώρες της επίθεσης προσπαθεί να εξηγήσει τι ακριβώς έγινε.

Μιλώντας στο cretalive , o Έλληνας ευρωβουλευτής εξηγεί πως βρισκόταν σε καφετέρια με τον δημοσιογράφο Απόστολο Μαγγηριάδη , περίπου 10 μέτρα από το σημείο όπου έπεσαν νεκροί δύο άνθρωποι.

Η συνάντηση που είχε με τον δημοσιογράφο «τράβηξε» περισσότερο από το αναμενόμενο και εκείνο το πεντάλεπτο που καθυστέρησε για το επόμενο ραντεβού του με τον Γιώργο Κύρτσο κοντά στο σημείο της επίθεσης, πιθανότατα του έσωσε τη ζωή!

Όπως περιγράφει ο κ. Ανδρουλάκης ο δράστης γάζωνε στα τυφλά με τον Ιταλό ομόλογο του λίγο αργότερα να του περιγράφει πως ένας άνθρωπος σύρθηκε και σωριάστηκε μπροστά του μέσα στο χάος.

Στο σημείο κατέφθασε η αστυνομία και όπως περιγράφει ο βουλευτής μεταφέρθηκαν όλοι όσοι ήταν στο σημείο , περίπου 100 άτομα, σε εμπορικό κέντρο σε κοντινή απόσταση.

Εκεί η αστυνομία προχώρησε σε εξονυχιστικό έλεγχο , αδειάζοντας μέχρι και τις τσάντες τους, υπό το φόβο να υπήρχαν ανάμεσα του σύνδεσμοι του δράστη.

Τελικά ο κόσμος αφέθηκε ελεύθερος να αποχωρήσει στις 2 τα ξημερώματα από την πίσω πόρτα, όπως λέει ο κ. Ανδρουλάκης.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως η επίθεση έγινε μετά το κλείσιμο της αγοράς με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλοί πολίτες στο σημείο.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook