Ανδρουλάκης: Δεν θα μας κάψουν τα fake news, το ΠΑΣΟΚ ήρθε για να μείνει

ανδρουλάκης-δεν-θα-μας-κάψουν-τα-fake-news-το-π-1703543

Στην περιοχή της Πολίχνης περιόδευσε το απόγευμα της Τετάρτης (31/5) ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, δίνοντας έμφαση στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης ενόψει των δεύτερων βουλευτικών εκλογών στις 25 Ιουνίου.

Αντάλλαξε χειραψίες και συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής ενώ μαζί με τα στελέχη του κόμματος που τον συνόδευαν, μοίρασαν το πρόγραμμα του κινήματος με τις βασικές προτεραιότητες για ένα σύγχρονο κράτος. Στη συνέχεια, κάθισε σε καφετέρια της περιοχής μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος.

“Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και δεν θα μας κάψουν τα fake news. Ο λόγος μας είναι καθαρός και συγκεκριμένος”, τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης, ενώ μίλησε για μια αντιπολίτευση, η οποία έλεγε πράγματα τα οποία δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν και κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη για το γεγονός ότι δεν απολογείται για όσα έχει πράξει μέχρι σήμερα. “Με την πρόοδο, τον ρεαλισμό και με την υπευθυνότητα βάζουμε τα πράγματα στο τραπέζι. Επιδιώκουμε φορολογική δικαιοσύνη και αντιμετώπιση των κοινωνικών ανισοτήτων. Είναι αδιανόητη η προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας να μην απαντά στα απλά ερωτήματα. Πώς οι οικονομικές ανισότητες είναι πιο διευρυμένες από ποτέ; Πώς γίνεται τα 2/3 από τα έσοδα των φόρων να πλήττουν τους πιο φτωχούς και τη μεσαία τάξη; Πώς είναι δυνατόν να μη στηρίζουν το ΕΣΥ, όταν υπάρχουν οι λίστες της ντροπής στα χειρουργεία; Πώς είναι δυνατόν να μην έχουμε δημόσια παιδεία;“, είπε χαρακτηριστικά.

“Το ΠΑΣΟΚ ήρθε για να μείνει”

Αναφερόμενος στο κόμμα, σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ ήρθε για να μείνει σε αυτήν την νέα εποχή και κάλεσε κάθε δημοκράτη Έλληνα να πορευτεί μαζί του. “25 Ιουνίου έχουμε χρέος να φτιάξουμε ξανά την μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Για να έχει πραγματικό πολιτικό αντίπαλο η Νέα Δημοκρατία και να σταματήσει η πολιτική που εμπνέει την ολιγαρχία εις βάρος της μεσαίας τάξης και των αδύναμων Ελλήνων”, δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής εστιάζει στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης και τις δυτικές συνοικίες όπου το κόμμα κατέγραψε χαμηλά ποσοστά στις πρώτες κάλπες.

Ο κ. Ανδρουλάκης θα συνεχίσει την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη και αύριο, Πέμπτη 1 Ιουνίου καθώς θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Παπανικολάου, τις Συκιές αλλά και την αγορά του Επταπυργίου.

 

thesstoday.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook