Ανδραβίδα: Κάμερες κατέγραψαν τον δράστη στον τόπο του εγκλήματος λίγο μετά την τετραπλή δολοφονία | Photos

ανδραβίδα-κάμερες-κατέγραψαν-τον-δρά-1393916

Νέα στοιχεία έρχονται στο “φως” για τον δράστη της στυγερής δολοφονίας στην Ανδραβίδα. Κάμερες ασφαλείας, που είναι τοποθετημένες στη γειτονιά του, κατέγραψαν τον “μακελάρη” να βρίσκεται στον τόπο του εγκλήματος, λίγο μετά το τετραπλό έγκλημα. Είναι η στιγμή που ο δράστης διέφυγε πεζός προς το σπίτι του, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την κατοικία όπου βρισκόταν το άτυχο ζευγάρι και τα δύο παιδάκια τους, ηλικίας μόλις ενός και δύο ετών.

Τις φωτογραφίες παρουσιάζει το Newsbomb.gr. Ο δράστης φαίνεται να επιβιβάζεται σε ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και να φεύγει. Έχοντας στη διάθεσή τους σχετικές πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας τον εντόπισαν να οδηγεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στο Μιντιλόγλι Πατρών. Οργανώθηκε μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση και ο δράστης ακινητοποιήθηκε στην Πάτρα. Αρχικά προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Πατρών και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Δεν παραδέχθηκε τη δολοφονία των δύο παιδιών ο 60χρονος μακελάρης

Φορώντας κουκούλα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 60χρονος μακελάρης που συνελήφθη για τη στυγερή τετραπλή δολοφονία της οικογένειας στην Ανδραβίδα, οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στα δικαστήρια Αμαλιάδας για να απολογηθεί. Ο 60χρονος έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου και τον αποδοκίμασε έντονα, ζητώντας να δοθεί επιτέλους μια δικαιοσύνη και να είναι το τελευταίο άσχημο γεγονός που συμβαίνει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 60χρονος, που ομολόγησε πως δολοφόνησε τους γονείς με όπλο, σχεδόν εξ επαφής, είπε στους αστυνομικούς ότι «δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια».

Ο μακελάρης δεν έχει παραδεχτεί ακόμα ότι δολοφόνησε τα δυο μικρότερα παιδιά της άτυχης οικογένειας. Το 3 ετών αγοράκι βρέθηκε νεκρό δίπλα στους γονείς του στην αποθήκη του σπιτιού που τους μετέφερε ο κατηγορούμενος, ενώ το 1,5 έτους βρέφος εντόπισε νεκρό μέσα στο σπίτι ο 12χρονος αδερφός του.

«Όσον αφορά τα παιδιά δεν επιθυμούσε να θυμηθεί τι έγινε ακριβώς, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι δεν έχει συγχώρεση για αυτό» ανέφερε ο υποστράτηγος, Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος, Απόστολος Μαρτζακλής.

Ο κατηγορούμενος μετά το τετραπλό φονικό επιβιβάστηκε σε φορτηγό και εξαφανίστηκε. Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκε δύο ημέρες στο Μιντιλόγλι Πατρών. Ο 60χρονος δεν προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψη, ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς το λεβητοστάσιο πολυκατοικίας όπου είχε κρύψει το όπλο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για έναν πανέξυπνο άνθρωπο, δεινό σκοπευτή και εξαιρετικά σκληρό άνθρωπο.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook