Αναζητούνται συμβατοί λήπτες για τα όργανα της 21χρονης Χανιώτισσας φοιτήτριας – Πιθανόν την Πέμπτη η κηδεία

αναζητούνται-συμβατοί-λήπτες-για-τα-ό-1575708

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας η διαδικασία εξέτασης των οργάνων στον οργανισμό της 21χρονης που ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο Παπαγεωργίου την Κυριακή, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr τα όργανά της αποδείχθηκαν σε καλή κατάσταση και αυτό που απομένει είναι να εντοπιστούν συμβατοί λήπτες. Άλλωστε, όπως η ίδια της η μητέρα δήλωσε: «Το κορίτσι μου ήταν ένα θαύμα και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμη ένα θαύμα, χαρίζοντας ζωή».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία στο χειρουργείο, ενώ αύριο θα βγει οριστικά από τη μηχανική υποστήριξη.

Αναμένονται ειδικά κλιμάκια από Ωνάσειο και Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, ενώ οι κερατοειδείς θα παραμείνουν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου διενεργούνται μεταμοσχεύσεις κερατοειδούς.

Θα ακολουθήσει και άλλη διαδικασία εξετάσεων, όπως είθισται, μετά τη λήψη ώστε να κριθεί ποια όργανα είναι τελικά κατάλληλα προς μεταμόσχευση ώστε να γίνουν οι επεμβάσεις στους συμβατούς λήπτες.

Η κηδεία της νεαρής κοπέλας θα πραγματοποιηθεί το πιθανότερο την Πέμπτη, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στα Χανιά Κρήτης, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο.

One thought on “Αναζητούνται συμβατοί λήπτες για τα όργανα της 21χρονης Χανιώτισσας φοιτήτριας – Πιθανόν την Πέμπτη η κηδεία

  1. τραγικό και συνάμα μεγαλειώδες: κάποιοι Άνθρωποι μέσα στον αβάσταχτο πόνο τους δίνουν – χαρίζουν τη ζωή !!
    Κάποιοι άλλοι, απάνθρωποι, δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να την αφαιρέσουν χωρίς να νοιώσουν ούτες ενοχές ούτε τύψεις.
    Αλήθεια, τί αξίζει στους δεύτερους;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook