Αναζητείται «πλάτη» στα δύσκολα… Οι τελευταίες εξελίξεις στον Πλατανιά

αναζητείται-πλάτη-στα-δύσκολα-οι-τ-1097723
Φωτογραφία αρχείου

Σε επίπεδο διεργασιών εξακολουθούν να παραμένουν οι εξελίξεις στον Πλατανιά, αυτές που επιδιώκεται να δημιουργηθούν μετά την αποχώρηση του Μανώλη Μαθιουλάκη. Υπεύθυνος της όλης διαδικασίας είναι ο γενικός αρχηγός, Δημήτρης Μαθιουλάκης.

Μέχρι στιγμής, άλλες φορές τα σενάρια είναι αισιόδοξα, άλλες απαισιόδοξα… Το σίγουρο είναι ότι στον Πλατανιά επιδιώκεται να βρεθεί λύση και η ομάδα να μη χάσει τα κεκτημένα, δηλαδή αυτά που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια. Σημειώνεται εξάλλου ότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι μπορεί να γίνει σ’ έναν ακριβώς χρόνο από σήμερα, καθώς σε περίπτωση που η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα ενδεχομένως αλλάξει δραματικά προς το καλύτερο και εφόσον ο Πλατανιάς περιέλθει να κατηφορίσει κατηγορίες, αυτό θα είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο για την ομάδα.

Το ζήτημα λοιπόν είναι ποιοι αυτή τη στιγμή θα μπορέσουν να βάλουν πλάτη στα δύσκολα προκειμένου η ομάδα να «κατέβει», όπως «κατέβει» τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Σε ό,τι αφορά την επάνδρωση του ρόστερ, αυτό είναι το σχετικά «εύκολο» κομμάτι. Πάντα με τις ενέργειες που φαίνεται να κάνει ο Δημήτρης Μαθιουλάκης, υπάρχει επικοινωνία με αρκετούς παίκτες μέχρι στιγμής, Χανιώτες και μη, προκειμένου να αγωνιστούν στην Πλατανιά τη νέα σεζόν. Το ζήτημα είναι ωστόσο να βρεθεί διάδοχη κατάσταση και η ομάδα να βγει από το τούνελ στο οποίο φαίνεται να περιέρχεται μετά την αποχώρηση του Μαν. Μαθιουλάκη.

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook