Αναβολή στην γενική συνέλευση της ΕΤΑΝΑΠ – Ζητήθηκε ανάκληση του ΔΣ | Video

αναβολή-στην-γενική-συνέλευση-της-ετα-1473301

Αναβλήθηκε η συνέλευση της ΕΤΑΝΑΠ που ήταν προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου, έπειτα από αίτημα της ΑΝΕΚ, δικαίωμα το οποίο διατηρεί ως μέτοχος στην εταιρεία με ποσοστό άνω του 5%.

Η συνέλευση αναβλήθηκε για τις 15 Ιουλίου στις 10 το πρωί ενώ νωρίτερα, στις 8:30 το πρωί της ίδιας μέρας, θα γίνει και έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα την ανάκληση του συνόλου του ΔΣ και την εκλογή νέων μελών ΔΣ, επίσης μετά από αίτημα της ΑΝΕΚ.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΠ, Μανώλης Αποστολάκης, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο η ΑΝΕΚ προχώρησε σε αυτή την κίνηση, καθώς δεν είναι υποχρεωμένη να τον εξηγήσει.

Ο κ. Αποστολάκης, με ευδιάκριτο εκνευρισμό, δήλωσε ότι δεν είναι ο κατάλληλος καιρός για να δημιουργούνται αναταράξεις στις εταιρίες και πως δεν περίμενε το αίτημα αναβολής της ΓΣ. Για το αίτημα έκτακτης συνέλευσης πάντως είχε λάβει έγγραφο αίτημα από την ΑΝΕΚ τις προηγούμενες ημέρες.

Ο κ. Αποστολάκης αναφέρθηκε και στην οικονομική κατάσταση της εταιρίας. Τόνισε ότι η περασμένη χρονιά πήγε πολύ καλά, αλλά φέτος υπάρχουν δυσκολίες λόγω αύξησης κόστους των πρώτων υλών αλλά και του λειτουργικού κόστους που προέρχεται από την τιμή του ρεύματος, που έφτασε κάποια στιγμή ακόμα και να τετραπλασιαστεί. Είπε ακόμα ότι υπάρχει πρόβλημα εύρεσης εργαζομένων, ενώ η εταιρία βρίσκεται σε φάση υλοποίησης επενδύσεων 9 εκ. ευρώ.

Δείτε τη δήλωση:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook