Αναβολή εξετάσεων σε Πολυτεχνείο Κρήτης και ΕΛΜΕΠΑ λόγω κακοκαιρίας

Οι έκτακτες καιρικές συνθήκες προκάλεσαν την αναβολή και μετάθεση των προγραμματισμένων εξετάσεων στο Πολυτεχνείο Κρήτης και στο ΕΛΜΕΠΑ. Στο μεν Πολυτεχνείο οι εξετάσεις της Δευτέρας και της Τρίτης μεταφέρονται σε μεταγενέστερο χρόνο, ενώ στο ΕΛΜΕΠΑ οι εξετάσεις της Δευτέρας αναβάλλονται.

Δείτε τί ανακοίνωσαν τα ιδρύματα:

Η ανακοίνωση του Πολυτεχνείου Κρήτης: 

Ενημερώνουμε την Πολυτεχνική Κοινότητα και κάθε ενδιαφερόμενο ότι η Πρυτανεία του Ιδρύματος λαμβάνοντας υπόψη:

  • την πρόγνωση της ΕΜΥ για ακραία καιρικά φαινόμενα τα επόμενα 24ωρα
  • τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς πολίτες για αποφυγή μετακινήσεων
  • τον αυξημένο κίνδυνο για τα μέλη του Ιδρύματος λόγω παγετού και χαμηλών θερμοκρασιών
  • την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων με την οποία όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων θα παραμείνουν κλειστές στις 24 και 25 Ιανουαρίου 2022

αποφασίζει ότι το Ίδρυμα θα λειτουργήσει με ειδικές περιοριστικές συνθήκες για τις επόμενες δύο ημέρες, δηλαδή Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, για την ασφάλεια των μελών του.

Όσον αφορά στην τρέχουσα εξεταστική περίοδο, το πρόγραμμα εξετάσεων των δύο αυτών ημερών, δηλαδή Δευτέρα 24.01.2022 και Τρίτη 25.01.2022, μεταφέρεται αυτούσιο, χωρίς αλλαγές σε ημέρες, ώρες ή αίθουσες, στην αρχή της κενής εβδομάδας μεταξύ των δύο εξαμήνων, δηλαδή Δευτέρα 14.02.2022 και Τρίτη 15.02.2022.

Όσον αφορά στις υπηρεσίες του Ιδρύματος, αυτές θα παραμείνουν ανοιχτές, αλλά θα λειτουργήσουν με το ελάχιστο δυνατό προσωπικό μόνο για τις άμεσες και επείγουσες ανάγκες. Το υπόλοιπο προσωπικό θα εργαστεί από το σπίτι (εξ αποστάσεως). Η επιλογή του προσωπικού που απαιτείται να εργαστεί με φυσική παρουσία και των εργασιών που θα κριθούν απαραίτητες θα γίνει με ευθύνη των Προϊσταμένων των Διευθύνσεων και ενημέρωση της Πρυτανείας.

Η ανακοίνωση του ΕΛΜΕΠΑ

Αγαπητά μέλη της κοινότητας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου,

Σας ενημερώνουμε ότι, βάσει απόφασης του Πρυτανικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 24/1/2022, οι εξετάσεις στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο αναβάλλονται λόγω της εντεινόμενης κακοκαιρίας και των χιονοπτώσεων στην Κρήτη.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την Τρίτη 25/1/2022 έως αύριο το απόγευμα.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ