Αναβλήθηκε η δίκη του δικηγόρου που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 22χρονης

αναβλήθηκε-η-δίκη-του-δικηγόρου-που-κα-855957
φωτό αρχείου

Αναβλήθηκε για τις 9 Μαρτίου 2022 η δίκη της 22χρονης και των γονιών της για το αδίκημα της «συκοφαντικής δυσφήμισης» έπειτα από μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος τους ο δικηγόρος που κατηγορείται για την αποπλάνησή της.

Η δίκη αναβλήθηκε μέχρι να ολοκληρωθεί η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό του σκέλους της υπόθεσης για τις πλημμεληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο δικηγόρος. Η 22χρονη μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε:

«Σήμερα είχαμε το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση που μου έκανε ο κακοποιητής μου. Ο άνθρωπος αυτός είναι κακοποιός, εγκληματίας, έχει κλέψει τις ψυχές μας, εμένα και των δύο άλλων κοριτσιών και ζητάμε από όλα τα κορίτσια να μην φοβούνται για να πάρουμε πίσω τις ψυχές μας».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος και μηνυτής ανέφερε πως «σήμερα έρχεστε να καλύψετε τη δίκη για την οικογένεια που διαδίδει αυτά τα συκοφαντικά σε βάρος μου. Έχω απαλλαγεί με βουλεύματα για την πράξη του βιασμού».

Η 22χρονη Αρετή Παληού, κατήγγειλε δημόσια την αποπλάνησή της και την κατ’ εξακολούθηση κακοποίησή της το 2014 -προτού ακόμα κλείσει τα 15- από γνωστό δικηγόρο της Αθήνας.

Ο δικηγόρος ήταν τότε 56 χρονών και την είχε προσεγγίσει έχοντας ερωτική σχέση με μία θεία της. Τόσα χρόνια μετά, αν και έχει ολοκληρωθεί η ανάκριση και ο δικηγόρος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα για ασελγείς πράξεις σε ανήλικο, δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί η δίκη.

Πηγή: cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook