Αναβλήθηκε η δίκη για τον υποβιβασμό του ΟΦΗ

αναβλήθηκε-η-δίκη-για-τον-υποβιβασμό-τ-830599

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 18.00 θα εκδικαστεί τελικά στην ΕΠΟ, η έφεση του ΟΦΗ κατά της πρωτόδικης απόφασης για τιμωρία για τον αγώνα με τον Αιγινιακό. Θυμίζουμε ότι η κρητική ομάδα τιμωρήθηκε με υποβιβασμό, -6 από το επόμενο πρωτάθλημα και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Η αναβολή δόθηκε γιατί, ο δικηγόρος του Φώτη Τσάλου , Αλέξης Κούγιας λόγω κωλύματος(ήταν στη Θεσσαλονίκη από χθές για άλλη υπόθεση) δεν προλάβαινε να παραστεί. Ο ΟΦΗ ήταν στην ΕΠΟ με τον πρόεδρο Μιχάλη Μπούση, τον Ευάγγελο Παλυβό, το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ, ενώ στην Αθήνα βρίσκεται και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά. Στα γραφεία της ΕΠΟ ήταν και ο βουλευτής Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης.

Στο μεταξύ Απόλλων Σμύρνης με πρόσθετη παρέμβαση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ζητά διατήρηση της ποινής υποβιβασμού του ΟΦΗ. Η «ελαφρά ταξιαρχία» θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο να μη γίνει η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να αποφύγει την τελευταία θέση.

Ο εκ των δικηγόρων του ΟΦΗ, Αργύρης Λίβας, ζήτησε να απορριφθεί η πρόσθετη παρέμβαση του Απόλλωνα Σμύρνης.

Πηγή: ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook