Αναβλήθηκε η δίκη για την επίθεση σε 26χρονη στην Αγιά Μαρίνα – Τι ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι

αναβλήθηκε-η-δίκη-για-την-επίθεση-σε-26χ-1234442

Για τις 22 Ιουνίου 2021 αναβλήθηκε η δίκη των δύο κατηγορουμένων, με καταγωγή από το Πακιστάν, οι οποίοι κατηγορούνται πως συμμετείχαν στην ομάδα των έξι ατόμων που επιτέθηκε σε μία 26χρονη κοπέλα σε παραλία στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου.

Η δίκη τους ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας αναβλήθηκε προκειμένου να κληθεί και να καταθέσει στην ακροαματική διαδικασία η 26χρονη που έζησε εφιαλτικές στιγμές την ώρα που έφευγε από την παραλία.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 26χρονης, τα έξι άτομα της επιτέθηκαν έξω από πλαζ στο Κορωπί αφαιρώντας της τη μπλούζα, ενώ παράλληλα τη βιντεοσκοπούσαν και μετέδιδαν ζωντανά το περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Κατά τη σημερινή (08.06.2021) ακροαματική διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου, οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι επιτέθηκαν στην κοπέλα. «Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών τους οποίους ξέραμε.

Τους είδαμε που πήγαν να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτεθήκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Την ώρα που μας συνέλαβαν εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε», ισχυρίστηκε ο ένας από τους συλληφθέντες.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος είπε: «Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμασταν στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου, δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής».

Ο εισαγγελέας, πριν από την αναβολή της δίκης, πρότεινε την αθώωση των δύο κατηγορουμένων.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook