Αναβιώνει η δολοφονία 89χρονης στην Κρήτη

αναβιώνει-η-δολοφονία-89χρονης-στην-κρή-921165

Ζωντανεύουν οι μνήμες από την υπόθεση της ληστείας μετά φόνου σε βάρος της 89χρονης πρατηριούχου στη Ζήρο που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κρήτης τον Φεβρουάριο του 2019.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, στο Ηράκλειο αναμένεται να καθίσουν τέσσερα άτομα, τρεις Έλληνες και ένας αλλοδαπός ηλικίας από 26 έως 40 χρονών.

Και οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν τον Μάιο μετά από αθόρυβη και εμπεριστατωμένη έρευνα στα σπίτια τους στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στις περιοχές των Καμινίων, Αγίας Τριάδας και Καταυλισμό.

Η ληστεία που κατέληξε σε… τραγωδία

Η ληστεία είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2019 και στη διάρκειά της η άτυχη ηλικιωμένη κακοποιήθηκε βάναυσα από τους δράστες, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την προχωρημένη ηλικία της αποφάσισαν να επιτεθούν στο πρατήριο υγρών καυσίμων που εξακολουθούσε να διατηρεί η 89χρονη γυναίκα.

Η ηλικιωμένη, μετά την απομάκρυνση των δραστών από το βενζινάδικο ειδοποίησε τους συγγενείς της και στη συνέχεια ενημερώθηκαν και οι αρχές που ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Την επομένη ημέρα, όμως, η 89χρονη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου από συγγενείς της όπου και εξέπνευσε. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε η ηλικιωμένη πρατηριούχος είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Από τότε οι διωκτικές αρχές εργάζονταν συστηματικά για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών και οι έρευνες όπως προέκυψε εκ του αποτελέσματος απέδωσαν.

Τον Μάιο του 2019 στη διάρκεια καλά συντονισμένης παράλληλης αστυνομικής επιχείρησης σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης του Ηρακλείου συνελήφθησαν τέσσερα άτομα ηλικίας από 26 έως και 40 χρόνων, τα οποία προφυλακίστηκαν.

Πηγή: cretapost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook