Αναβάλλεται ο Μαραθώνιος Κρήτης, δεν γίνονται τα Βενιζέλεια κολύμβησης

αναβάλλεται-ο-μαραθώνιος-κρήτης-δεν-γ-1012214

Δύο από τις σημαντικότερες διοργανώσεις που επρόκειτο να διεξαχθούν το επόμενο διάστημα στα Χανιά ακυρώνονται. Για την ακρίβεια, η μία αναβάλλεται και η άλλη δεν θα πραγματοποιηθεί οριστικά…

Όπως αποκάλυψε στον Super FM ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, ο 5ος Μαραθώνιος Κρήτης που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 12 Απριλίου στα Χανιά αναβάλλεται λόγω των τελευταίων εξελίξεων. Σύμφωνα με τον κ. Μιχαηλάκη, ο Μαραθώνιος υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μεταφερθεί στις αρχές Ιουνίου, είτε στα τέλη Σεπτεμβρίου, κάτι που θα ξεκαθαρίσει από την οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης μέσα στις επόμενες ημέρες. Το σίγουρο είναι ότι ο μαραθώνιος των 42,2 χλμ., καθώς και οι μικρότεροι αγώνες που επρόκειτο να διεξαχθούν (10, 5 και 2,5 χλμ.) δεν θα διεξαχθούν στις 12 Απριλίου.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου της Οργανωτικής Επιτροπής

Σε έκτακτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του 5ου Μαραθώνιου Κρήτης αποφασίστηκε ομόφωνα από τα  παρόντα μέλη της Ο.Ε.,  η αναβολή διεξαγωγής του Μαραθώνιου Κρήτης που είχε προγραμματιστεί για τις 12 Απριλίου 2020 λόγω των πρόσφατων εξελίξεων στο ζήτημα της πανδημίας.

Με δεδομένη την έκφραση άποψης για χρονική μετάθεση του γεγονότος σε μεταγενέστερη ημερομηνία, θα ακολουθήσει νέα συνάντηση της Ολομέλειας της Οργανωτικής Επιτροπής προκειμένου να προσδιοριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία διοργάνωσης ή η οριστική ακύρωσή της για το 2020.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Επίσης από την «λαίλαπα» του κορονοϊού δεν γλιτώνει ούτε η ιστορική διοργάνωση των Βενιζελείων αγώνων κολύμβησης, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, η διοργάνωση ακυρώνεται. Ο χρόνος που είχε ανακοινωθεί πριν από λίγο καιρό ότι θα  πραγματοποιούνταν τα Βενιζέλεια ήταν το τριήμερο από 24 μέχρι 26 Απριλίου.

Αυτή τη στιγμή, απ’ ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς ουσιαστικά σε άλλη ημερομηνία του διεθνούς μίτινγκ, οπότε για φέτος ναυαγεί η πραγματοποίηση του.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΝΟΧ για το θέμα αυτό αναφέρει τα εξής:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσει τους 19ους Διεθνείς Βενιζέλειους Αγώνες Κολύμβησης 2020 λόγω των προληπτικών μέτρων για την μη εξάπλωση του κορονοϊού COVID – 19»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook