Αναβάλλεται επ’ αόριστον η δίκη του Νότη Σφακιανάκη

αναβάλλεται-επ-αόριστον-η-δίκη-του-ν-1143516

Αναβάλλεται επ’ αόριστον η δίκη του τραγουδιστή, Νότη Σφακιανάκη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του συνηγόρου υπεράσπισης του.

O τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στο Ελληνικό, όταν αστυνομικοί τον σταμάτησαν σε τυχαίο έλεγχο και έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητό του επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν δύο γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας, ένα πιστόλι εννέα χιλιοστών για το οποίο ο τραγουδιστής δεν είχε άδεια και ένα taser (συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης).

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, μετά από συνεννόηση του ιδίου με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικογραφία με κατηγορούμενο τον Νότη Σφακιανάκη δεν θα εισαχθεί σήμερα προς εκδίκαση και η εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια «πριν από λίγη ώρα και κατόπιν συνεννοήσεως με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικογραφία με κατηγορούμενο τον κύριο Νότη Σφακιανάκη δεν θα εισαχθεί σήμερα προς εκδίκαση και η εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως, αφού ο κύριος Νότης Σφακιανάκης έχει αφεθεί ελεύθερος και λόγω covid, η φύσις της υποθέσεως δεν είναι από αυτές, των οποίων επιτρέπεται η εκδίκασις με κυβερνητική απόφαση, γιατί κατά την κρίση του γραφείου μας και με τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας υπηρεσίας της Εισαγγελίας, δεν επιτρέπεται η εκδίκαση».

Μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο δικηγόρος του καλλιτέχνη, Αλέξης Κούγιας αναρωτήθηκε:

«Γιατί μιλούν όλοι για κοκαΐνη; Δεν ξέρει κανείς τι βρέθηκε… Γιατί κάνει αυτές τις διαρροές η Αστυνομία; Συνδικαλιστής αστυνομικός πώς γνωρίζει τα στοιχεία της δικογραφίας;» δήλωσε αναφορικά με τις πληροφορίες περί κοκαΐνης που είδαν το φως της δημοσιότητας από τις πρώτες ώρες της σύλληψης του Νότη Σφακιανάκη.

«Δύο λέξεις έχει πει ο Σφακιανάκης: ό,τι έχω να πω, θα το πω στο δικαστήριο… Έχουμε απαντήσεις για όλα θα τις δώσουμε στο δικαστήριο», πρόσθεσε ο κ. Κούγιας ενώ αναφορικά με την οπλοκατοχή σημείωσε: «Έχει 17 χρόνια το όπλο, δεν είχε απασχολήσει ποτέ».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο κ. Κούγιας είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως ο τραγουδιστής «στο αμάξι φιλοξενεί επιβάτες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες… Ψευδής η είδηση ότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του».

cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook