Ανατροπή στο Masterchef! Έφυγε ένα από τα φαβορί, ο Χανιώτης Θεοχάρης Βιγλάκης | Video

Ένα από τα φαβορί το φετινού Masterchef, ο Χανιώτης Θεοχάρης Βιγλάκης ο οποίος ξεχώρισε όχι μόνο για τα πιάτα του αλλά και για την πληθωρική, με χιούμορ προσωπικότητά του, αποχώρησε προς έκπληξη όλων – κυρίως των συμπαικτών του που περίμεναν να γυρίσει στο σπίτι.

Ο Θεοχάρης ήταν υποψήφιος για αποχώρηση, μαζί με την Κατερίνα Λένη, που επέλεξε να μην παρουσιάσει πιάτο μπροστά στο Τεστ Δημιουργικότητας του, την Ηλιάνα Βλάχου και την επίσης Χανιώτισσα Μάρλεν Γρυντάκη.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση πάλεψαν για να κερδίσουν την παραμονή τους στο MasterChef, μαγειρεύοντας ένα πιάτο αντιγραφής με κοκοράκι. Η αγωνία στα μάτια των υποψήφιων, σε συνδυασμό με τη θέλησή τους, έφερε πολύ καλά αποτελέσματα.

Οι κανόνες όμως είναι κανόνες και ένας ή μία, έπρεπε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Όταν το αποτέλεσμα κρίνεται στη λεπτομέρεια, οι γνώσεις και η μαγειρική αντίληψη των κριτών έρχονται για να ξεδιαλύνουν το τοπίο.Οι τρεις κριτές, αφού δοκίμασαν τα πιάτα, αξιολόγησαν τις προσπάθειες των παικτών και αποφάσισαν πως από τον διαγωνισμό πρέπει να αποχωρήσει ο Θεοχάρης Βιγλάκης.Πρώτη επέστρεψε στο σπίτι η Κατερίνα, δεύτερη η Μάρλεν και τρίτη η Ηλιάνα. Με την επιστροφή της Ηλιάνας όλοι “πάγωσαν”, καθώς περίμεναν τον Θεοχάρη. Η Μαριάννα κλαίγοντας έφυγε από το σαλόνι, με την Ηλιάνα να της λέει: «Δεν πειράζει κορίτσι μου, κλάψε λιγάκι, να μου τρίψεις την κρέμα στη μούρη».

zappit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ