Ανατροπή στην επίθεση με βιτριόλι: «Δεν το έκανα εξαιτίας του 40χρονου»

ανατροπή-στην-επίθεση-με-βιτριόλι-δε-1057193

Μια πληροφορία που ανατρέπει τα όσα ξέραμε έως τώρα για το κίνητρο της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας έρχεται στο φως και εντείνει ακόμα περισσότερο το μυστήριο.

Η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση, έχει επικαλεστεί το δικαιώμα της σιωπής, δεν απολογήθηκε και δεν έχει πει απολύτως τίποτα για το τι ήταν αυτό που την οδήγησε να επιτεθεί με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας και να τη σημαδέψει για μια ζωή.

Όπως είπε όμως ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υπάρχει ένας και μοναδικός άνθρωπος στον οποίο ανοίχτηκε η 35χρονη.

Πρόκειται για μια παιδοψυχολόγο της αστυνομίας, με την οποία βρέθηκε για μία περίπου ώρα στη ΓΑΔΑ και στην οποία, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η 35χρονη της έδωσε ένα στοιχείο για το κίνητρο πίσω από την επίθεση.

«Η 35χρονη φέρεται να είπε στην παιδοψυχολόγο πως δεν είναι ο 40χρονος η αιτία της επίθεσης. “Δε θα κατέστρεφα τη ζωή μου και τη ζωή της γι’ αυτό”», φέρεται να της είπε.

Το «ευχαριστώ» της μητέρας της Ιωάννας

Την ίδια ώρα η Ιωάννα και η οικογένειά της ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά.

Η μητέρα της 34χρονης δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της, προσπαθώντας να την παρηγορήσει, να της σταθεί, να της δώσει κουράγιο και να ανοίξει την αγκαλιά της για να νιώσει ασφάλεια.

«Έχουμε μεγάλο πόνο και στεναχώρια, όμως πρέπει να είμαστε δυνατοί για το παιδί μας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που στέκεται δίπλα μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας», είπε η μητέρα της Ιωάννας μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Οργισμένοι οι δικηγόροι της με συνέντευξη που δεν έδωσε ποτέ

Τέλος, οι δικηγόροι της κοπέλας, Ν. Αλεξανδρής και Α. Λύτρα με δήλωσή τους διαψεύδουν πως η Ιωάννα έδωσε οποιαδήποτε συνέντευξη σε οποιοδήποτε μέσο, ξεκαθαρίζοντας πως η κατάσταση της υγείας της είναι εξαιρετικά σοβαρή και δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Η ανακοίνωσή τους αναφέρει αναλυτικά:

Με αφορμή φαινόμενα που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες και ενόχλησαν τόσο την εντολέα μας όσο και την οικογένειά της, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της Ιωάννας αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε δημόσια και να διευκρινίσουμε τα εξής:

Η Ιωάννα ουδέποτε παραχώρησε συνέντευξη σε οποιοδήποτε δημοσιογραφικό μέσο, Ελληνικό ή ξένο. Αλλωστε, αυτό δεν θα ήταν εφικτό, δεδομένου πως η κατάσταση της υγείας της παραμένει ιδιαιτέρως σοβαρή, μόλις δε πριν λίγα 24ωρα πραγματοποιήθηκε μία ακόμα (η τέταρτη κατά σειρά) κρίσιμη χειρουργική επέμβαση.

Η μητέρα της, η οποία στέκεται νυχθημερόν στο πλευρό της και προσπαθεί και εκείνη να διαχειριστεί τον πόνο του παιδιού της και την σοβαρότητα της καταστάσεώς της με ευγένεια και στωικότητα, έκπληκτη διαπίστωσε πως ολιγόλεπτη τηλεφωνική συζήτηση που είχε με δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού καταγραφόταν εν άγνοια της και μεταδόθηκε, εν είδει συνεντεύξεως, χωρίς τη συναίνεση της.

Επιθυμία της Ιωάννας και της οικογενείας της είναι να υπάρξει σεβασμός στην τραγική κατάσταση της, αφού αναμφίβολα προέχει η ηρεμία της, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα πολλαπλά χειρουργεία που έχει μπροστά της. Η Ιωάννα θα μιλήσει, όταν θα είναι σε θέση.

star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook