Ανατροπή στην… ανατροπή για τον Πλατανιά! Μεγάλη εμφάνιση και νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό

ανατροπή-στην-ανατροπή-για-τον-πλατα-930193

Πολύ σκληρός για να πεθάνει! Αυτός αποδείχτηκε ο Πλατανιάς στο γήπεδο Περιβολίων, ο οποίος σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Λεβαδειακού με σκορ 3-2!

Το παιχνίδι είχε δύο ανατροπές και τελικό κερδισμένο τον Πλατανιά. Μπορεί να ξεκίνησε άσχημα και να πήγε να εξελιχθεί επίσης με άσχημο τρόπο για την ομάδα του Γιάννη Τάτση, αλλά τέλος καλό, όλα καλά!

Παρουσιάζοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα και παίζοντας όπως πάντοτε με αυτοπεποίθηση, ο Πλατανιάς κατάφερε ν’ αντιδράσει μετά το 0-1 από το γκολ του Σανάμπρια στο 27’ για τον Λεβαδειακό, όπως και μετά την ισοφάριση του Ανγκουά σε 2-2 στο 58’ σε ένα πολύ τυχερό γκολ για τους φιλοξενούμενους, φτάνοντας αρχικά στην ανατροπή και στη συνέχεια στη νίκη!

Μέσα σε ένα 3λεπτο στο β’ μέρος, αρχικά ο Νίλι στο 52’ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Πλατανιά, για ν’ ακολουθήσει το 2-1 με τον Μιγκέλ στο 58’ ύστερα από το κόρνερ του Ποζατζίδη. Μάλιστα, ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο Περιβολίων έδειξε να… εκστασιάζεται μετά από αυτή την απίστευτη τροπή που έπαιρνε το ματς.

Η χαριστική βολή στον Λεβαδειακό δόθηκε στο 77’ από το γκολ του Λουκίνα, με τον Πλατανιά έτσι να φτάνει σε μια τεράστια νίκη, τόσο λόγω του αντιπάλου που κέρδισε, όσο και της σημασίας της.

Μελανό σημείο από το παιχνίδι αυτό για τον Πλατανιά η αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του Μποσέτι από τον διαιτητή Περράκη.

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών). Βοηθοί: Νικολάου-Κολλιάκος (Αθηνών). 4ος διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Ποζατζίδης (59’ Μάικιτς), Τσαμούρης, Σάαντο (67’ Παπαδόπουλος), Μποσέτι, Καραγκούνης, Νίλι, Μιγκέλ, Λουκίνας (84’ Παπουτσογιαννόπουλος)

Λεβαδειακός (Δημήτρης Σπανός): Επασί, Αργυρόπουλος (46’ Χατζηλάμπρος), Παντελιάδης, Ανγκουά, Λιάγκας, Φυτανίδης, Νίκας, Καραχάλιος, Συμελίδης (65’ Ενομό), Σανάμπρια (80’ λ.τρ. Κοζορώνης), Ιωαννίδης

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook