Ανατροπή στα αποτελέσματα για την ΠΕΔ Κρήτης – Μένουν εκτός δήμαρχοι, οι νέοι σύμβουλοι που εκλέγονται

ανατροπή-στα-αποτελέσματα-για-την-πεδ-950950

Με απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών στο αίτημα της Εφορευτικής Επιτροπής της ΠΕΔ η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου -που η συγκρότησή του θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη- θα περιλαμβάνει 6 δημάρχους και 6 δημοτικούς συμβούλους από την παράταξη «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Κρήτης» και 4 δημάρχους και 5 συμβούλους από την παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση Δήμων Κρήτης».

Έτσι μένουν εκτός από την παράταξη της μειοψηφίας οι δήμαρχοι: Αγίου Νικολάου – Αντώνης Ζερβός, Μυλοποτάμου – Δημήτρης Κόκκινος και Κανδάνου-Σελίνου – Αντώνης Περράκης.

Όσον αφορά στην πεντάδα των συμβούλων που εκλέγονται από τη μειοψηφία είναι οι: Μαρία Καναβάκη (Δήμος Ηρακλείου), Θοδωρής Νίνος (Δήμος Ρεθύμνου), Ευριπίδης Κουκιαδάκης (Δήμος Ηρακλείου), Κώστας Βαρδαβας (Δήμος Ηρακλείου) και Τάσος Βάμβουκας (Δήμος Χανίων).

Οι Δήμαρχοι από την πλειοψηφία είναι και οι 6 υποψήφιοι δηλαδή οι: Μανόλης Κοκοσάλης, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, Γιάννης Μαλανδράκης, Γιώργος Μαρινάκης, Μενέλαος Μποκέας και Μανόλης Φραγκάκης ενώ οι σύμβουλοι που εκλέγονται είναι οι: Γιάννης Κουράκης, Ηλίας Λυγερός, Μαίρη Ξυλούρη, Νίκος Κοκκίνης, Γιώργος Στειακακης, Μανόλης Κεμεσίδης.

Δείτε αναλυτικά την γνωμοδότηση από το Υπουργείο:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ-ΠΕΔ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook