Ανατροπή με τη μετακίνηση εκτός Δήμου, μένει η απαγόρευση – Ανοίγουν κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής

ανατροπή-με-τη-μετακίνηση-εκτός-δήμου-1167338

Ανατροπή με την μετακίνηση εκτός Δήμου εισηγείται η επιτροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες ζητάει να παραμείνει η απαγόρευση μετακίνησης για την άθληση με τον κωδικό 6 στο SMS 13033.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά σε όλη τη χώρα κάθε μέρα στις 21:00 το βράδυ και θα τελειώνει στις 05:00 το επόμενο πρωί.

Τα μέτρα χαλάρωσης του lockdown που θα ανακοινωθούν σήμερα στις 18:00 στην καθιερωμένη ενημέρωση. Παρών μάλιστα θα είναι ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Άκης Σκέρτσος, ο οποίος και θα ανακοινώσει το σχέδιο της κυβέρνησης για τα επόμενα βήματα.

Η Επιτροπή των ειδικών εισηγείται αλλαγές που αφορούν εκτός από το ωράριο εξόδου τα Σαββατοκύριακα και στη δυνατότητα περιπάτων και αναψυχής σε εξωτερικούς χώρους.

Aπό αύριο λοιπόν:

-η απαγόρευση της κυκλοφορίας επανέρχεται στις 21:00 αντί για τις 19:00

ο κωδικός 6 στα SMS θα χρησιμοποιείται μόνο για μετακίνηση εντός δήμου και όχι με τον περιορισμό των 2 χιλιομέτρων

Παράλληλα υπάρχει εισήγηση να ανοίξουν ξανά τις πύλες τους τα πάρκα και οι αρχαιολογικοί χώροι, ώστε ο κόσμος να μην μαζεύεται σε σπίτια.

Σύμφωνα με την επιτροπή, τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής είναι οι επιχειρήσεις που θα ανεβάσουν ρολά τις επόμενες ημέρες

Συγκεκριμένα, οι ειδικοί στην τελική εισήγηση προς την κυβέρνηση, θα προτείνουν το άνοιγμα των κομμωτηρίων μαζί με τα κέντρα αισθητικής.

Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις ανοίγουν από την Δευτέρα 22 Μαρτίου, αλλά δεν αποκλείεται να ανεβάσουν ρολά ακόμη και αύριο Σάββατο, κάτι που θα γίνει γνωστό σήμερα στις 18:30 από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Παράλληλα, το άνοιγμα των κομμωτηρίων και των κέντρων αισθητικής θα γίνει με αυξημένα μέτρα, ενώ η προσέλευση των πελατών θα γίνεται με ραντεβού και υποχρεωτική χρήση μάσκας.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook