Ανατροπή με άνδρα που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια: Η αστυνομία υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να είναι ζωντανός

ανατροπή-με-άνδρα-που-εξαφανίστηκε-πρ-1619838

Εξαφανίστηκε στη Σκωτία πριν από ακριβώς 30 χρόνια και πλέον η αστυνομία ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να είναι «ζωντανός και καλά».

Μια παράξενη υπόθεση έρχεται ξανά στο προσκήνιο στη Σκωτία. Ο Peter McGuire ήταν μόλις 21 ετών όταν εξαφανίστηκε από το High Valleyfield στο Fife της Σκωτίας, στις 23 Ιανουαρίου 1993.

Τώρα, 30 χρόνια μετά την εξαφάνισή του, η αστυνομία της Σκωτίας έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία για πληροφορίες που αφορούν την συγκεκριμένη υπόθεση. Την ημέρα της εξαφάνισής του ο Peter έφυγε από το σπίτι του και λίγο αργότερα εθεάθη σε πισίνα.

Η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη μέχρι σήμερα, καθώς το αυτοκίνητό του βρέθηκε κοντά στη γέφυρα Forth Road. Τα ίχνη του αγνοούνταν για περισσότερες από δύο δεκαετίες το 2016 ένα άτομο που χρησιμοποιούσε το όνομά του και την ημερομηνία γέννησής του καταγράφηκε σε ένα καταφύγιο αστέγων στο Hastings, στο East Sussex.

«Δυστυχώς, εξακολουθεί να υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά με το εάν ο άνδρας που εντοπίστηκε στο καταφύγιο αστέγων ήταν ο Peter McGuire ή όχι», ανέφερε ο επιθεωρητής που έχει αναλάβει την έρευνα.

«Ο Πίτερ εξαφανίστηκε όταν ήταν 21 ετών. Η τελευταία του γνωστή παρατήρηση ήταν να φύγει από ένα κέντρο αναψυχής στο Dunfermline και δεν υπάρχουν θεάσεις στη συνέχεια. Το αυτοκίνητό του ήταν εγκαταλελειμμένο κοντά στη γέφυρα Forth Road, αλλά δεν υπήρχαν πληροφορίες που να υποδηλώνουν ότι του είχε συμβεί κάτι. Σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως στα τέλη του 2016, είναι πολύ πιθανό ο Peter να ζει αλλού και να είναι ασφαλής και καλά», πρόσθεσε.

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook