Ανατροπή: Από τι πέθανε ο Ζακ Κωστόπουλος | Τι λέει το πόρισμα των ιατροδικαστών

ανατροπή-από-τι-πέθανε-ο-ζακ-κωστόπουλ-771343

Παραδόθηκε στην αστυνομία το ιατροδικαστικό πόρισμα για την αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου στην οδό Γλάδστωνος στις 21 Σεπτεμβρίου.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ελισσάβετ Σαλαμάρα ο αστυνομικός συντάκτης Μαρίνος Αλιφέρης , ο θάνατος φέρεται να προήλθε από ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου που προκλήθηκαν από τραύματα σώματος. Το πόρισμα αναφέρει πως οι τοξικολογικές εξετάσεις ήταν καθαρές.

Για το πόρισμα ενημερώθηκε η οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το πόρισμα του ιατροδικαστή -τεχνικού συμβούλου της οικογένειας Σωκράτη Τσαντίρη το οποίο θα δοθεί την Τετάρτη στη δημοσιότητα καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα.

Όπως αναφέρει, «μετά την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων και τον συγκερασμό των ευρημάτων της νεκροψίας- νεκροτομής οδηγούμαστε στο ασφαλές συμπέρασμα ότι οι κακώσεις από το βίαιο συμβάν προκάλεσαν και το θάνατό του. Για να καταλήξουμε σε αυτό το συμπέρασμα χρειαζόμασταν την απαραίτητη εργαστηριακή διερεύνηση με την οποία αναδείχθηκε ότι ήταν ελεύθερος ουσιών αλλά και προϋπάρχουσας παθολογίας. Η αιτία θανάτου οφείλεται αποκλειστικά στον τραυματισμό λόγω των πολλαπλών πλήξεων που δέχθηκε».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook