Ανατροπές και καραμπόλες… της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα των καναλιών

ανατροπές-και-καραμπόλες-της-τελευτ-1206070

Σε ρυθμούς… χρηματιστηρίου, όπου όλα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη και τα slots ανεβοκατεβαίνουν στον πίνακα του προγραμματισμού εν ριπή οφθαλμού, μπαίνει η prime time, καθώς φτάνει η ώρα για τις μεγάλες αναμετρήσεις.

Ανατροπές και καραμπόλες προκύπτουν ακόμα και ώρες πριν από το σημείο εκκίνησης, καθώς τα κανάλια επανεκτιμούν στρατηγικές και κινήσεις, εξετάζουν εναλλακτικά σενάρια και αναζητούν έως την τελευταία στιγμή την κίνηση-κλειδί στη σκακιέρα του προγραμματισμού.

Η έκπληξη αυτή τη φορά ήρθε από τον Alpha, που «έριξε» χθες βράδυ στη μάχη τα δυνατά χαρτιά του. Ενώ αρχικά είχε ανακοινώσει ότι στις 20:00 θα κάνουν πρεμιέρα η κωμική σειρά «Ασε μας, ρε μαμά», στις 21:00 το «βαρύ χαρτί» «Σασμός, και από την Τρίτη στις 22:20 ο «Bachelor», τα ανέτρεψε όλα.

Για να αποφύγει την ευθεία αναμέτρηση από το πρώτο επεισόδιο και να δώσει χώρο στη σειρά βεντέτας να «αναπνεύσει» μόνη της, ο Alpha μετακίνησε την πρεμιέρα του «Σασμού» στις 20:00, παρότι στη ζώνη αυτή δεν είθισται να προβάλλονται «βαριές» δραματικές σειρές, και μετακίνησε αντίστοιχα τον «Bachelor» στις 21:20. Με τον τρόπο αυτόν, θα αποφύγει να βρεθεί «απέναντι» από την έτερη σειρά βεντέτας, τη «Γη της ελιάς» στο Mega, που σημείωσε ποσοστό 21,1% στην πρεμιέρα του.

Αλλοι, πάλι, συνδέουν την κίνηση του Alpha με τον… φόβο των «Μελισσών». Φήμες των τελευταίων ημερών ήθελαν τον ΑΝΤ1 να σχεδιάζει ανατροπή στην prime time και να προγραμματίζει τις «Αγριες Μέλισσες» για τη ζώνη των 21:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 θα επιμείνει με τις «Αγριες μέλισσες» στην κανονική ώρα μετάδοσής τους, δηλαδή στις 22:00, ενώ στις 21:00 θα προηγείται το «Game of chefs». Γαϊτανάκι μικροαλλαγών πραγματοποιήθηκε και στο off-peak πρόγραμμα, όπου μέσα στην εβδομάδα ξεκινούν περισσότερες από δέκα εκπομπές. Βασικό trend που υιοθετούν σταδιακά όλα τα κανάλια είναι το «παρά δέκα», με στόχο να προλάβουν τους «απέναντι» στο… λεπτό.

Πρεμιέρα πάντως έκαναν χθες Δευτέρα στον ΑΝΤ1 το «Καλημέρα Ελλάδα» στις 6:00 και το «Πρωινό» που πάει πλέον στις 9:50, στον Alpha το «Happy Day», που «σπάει» το έως πρότινος απαράβατο όριο των 8:00 και μετακινείται στις 7:45, και η Τατιάνα Στεφανίδου στις 14:50.

Αντίστοιχα, στο Mega η Ελεονώρα Μελέτη έκανε πρεμιέρα στις 7:50, το «Πάμε Δανάη» στις 10:50, η Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN στις 9.50, ενώ η μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 13:50.

Το μπαράζ από πρεμιέρες θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο, με τη Σίσσυ Χρηστίδου στην πρωινή ζώνη του Mega (9:50), την Ελένη Τσολάκη στο Open (9:50) και τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha (13:50), ενώ η πρεμιέρα της Κατερίνας Καραβάτου με τη Μαρία Ηλιάκη στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Mega θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook